HŰHA

Közfelháborodás a meztelen valóságshow miatt! Odacsapnak az anyukák

Egy budapesti anyuka kérvényt nyújtott be a kiskorúakat veszélyeztető hirdetések ellen, melyek az Ádám keresi Évát címû mûsort reklámozzák.
  • Szerző: BDF

Egy hete indult útnak a Viasat3 pucér valóságshow-ja, amelyet tabuk és cenzúra nélkül, hetente egyszer, a késői órákban láthatnak a tévénézők. Más a helyzet azonban a közterekre kihelyezett plakátokkal, amelyek a műsort hirdetik, és a nap 24 órájában szembejöhetnek velünk. Ez verte ki egy fiatal édesanyánál a biztosítékot.

Ezért tiltakozókampány indult az Ádám keresi Évát című műsor hirdetővásznai ellen. Egy anyuka nyílt levélben kereste fel a nemzeti médiahatóságot, amelyben azt kérte, távolítsák el a köztéri plakátokat.

"Egyrészről két kiskorú gyermek édesanyjaként meg vagyok döbbenve, hogy míg a magyar kormány és az Önök hasznos intézkedései nyomán is rendkívül szigorú szabályozásokkal védik a kiskorúakat a káros tartalmaktól, ilyen plakátokat fényes nappal az utcán sétálva, buszmegállókban, játszóterekkel szemben is láthatnak” - kezdte levelében az anyuka, majd hozzátette: tiltakozik mindenki nevében, ugyanis ezek a plakátok nem csak kiskorúakat veszélyeztetnek, hanem torz üzenetükkel veszélyeztetik a fiatalok egészséges önképének kialakulását is.

Kérem, hogy elveikkel összhangban, távolíttassák el a plakátokat, és lépjenek fel a fiatalokat károsító műsorral szemben!

- fogalmazta meg kérését az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?