HŰHA

Kiderült Demcsák Zsuzsa férjének titkos élete

Voksán Virág, Metzker Viktória és Bárány Attila nyomdokaiba léphet Demcsák Zsuzsa férje! Krishan Dangwal nem csak a jógaoktatáshoz ért, hanem a szórakoztatáshoz is. A Ripost megtudta azt, amit az indiai férfi sosem hangoztatott: korábban lemezlovasként kereste a kenyerét.
  • Szerző: E.J.

Alig akad talán olyan ember az országban, aki ne tudná, hogy Demcsák Zsuzsa leendő férje, Krishan Dangwal jógaoktatói végzettséggel rendelkezik, ezt a tudását pedig itthon szerette volna kamatoztatni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A férfi hetekkel ezelőtt meghirdette első jóga-workshopját, azonban az esemény érdeklődés hiányában elmaradt: csak a munkatársa, illetve egy másik újságíró vett részt az eseményen.

Krishan előtt azonban még számtalan lehetőség áll, ha elég kitartó, akár a zeneiparba is betörhet! A megtudta, hogy a fiatal férfi Indiában éveken át lemezlovasként kereste a kenyerét.

Bár ezen tevékenységét közel két éve abbahagyta, az internet nem felejt: a számos régi fotót talált azokból az időkből, amikor Demcsák Zsuzsa kedvese Deejay Krishként vált ismertté az éjszakában.

Krishannak saját rajongói oldala is van a Facebookon, és különböző szórakozóhelyek oldalain is megtalálhatóak a fotói, amint éppen a közönséget szórakoztatja.

Hogy milyen bulikat tartott Krishan, kiderül a napilap keddi számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?