FÜLES

30 napig hirdetni kellett Indiában Demcsák Zsuzsa esküvőjét

Nehéz időszakon megy keresztül Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme, Krishan. Bár mindent megtesznek annak érdekében, hogy hivatalosan házasságot kössenek, egyre több akadályba ütköznek.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa és indiai kedvese visszavonultan, boldogan élnek, és amennyire csak lehet, kerülik a nyilvánosságot. A műsorvezető közösségi oldalain január 1-je óta nincsenek új közös fotóik, sőt újabb posztok sem. Joggal merülhetett fel a gyanú, hogy nincs minden rendben a szerelmesek között. Mint kiderült, valóban akadtak gondjaik, de nem a kapcsolatukban. Emiatt megkerestük Demcsák Zsuzsát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

„Tény, hogy nincs kedvem nyilatkozgatni a magánéletemről, de ez tudatos döntés. Köszönjük, jól vagyunk Krishannal. Éljük a mindennapokat és igyekszünk megfelelni mind a magyar, mind az indiai hatóságok elvárásainak a papírokat illetően. Mindennél jobban szeretnénk hivatalosan is összekötni az életünket, de sajnos ez koránt sem olyan egyszerű, mint az első nekifutásra tűnt. Minden hivatalos iratot beszereztünk, de sok váratlan akadály gördült elénk, amelyeket mostanában kellett elhárítanunk, így sem időnk, sem kedvünk nem volt interjúkat adni. A nehézségek egyébként csak megerősítették a kapcsolatunkat” – jelentette ki Demcsák Zsuzsa, aki hozzátette, legutóbb éppen az indiai bürokrácia útvesztőjében tévedtek el, és annak megoldása okozott nekik álmatlan éjszakákat. De mint mondta: túl vannak a nehezén.

A műsorvezető nem árulta el, hogy konkrétan milyen akadályba ütköztek, de egy ismerőse lapunknak elmesélte: gondjaik akadtak a magyar esküvőhöz szükséges papírokkal.

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

 

„Zsuzsáéknak fel kellett adniuk Indiában több hirdetést is annak érdekében, hogy az ottani bíróság kiállítson számukra egy dokumentumot – emiatt voltak feszültek… Erre azért volt szükség, hogy bebizonyosodjon, Krishan nősülésének semmilyen törvényes akadálya nincs, vagyis nőtlen. Én úgy tudom, hogy egy hónapon át kellett hirdetniük. Ez az időszak nemrégiben letelt, senki sem jelentkezett a hirdetésre” – mondta a műsorvezető ismerőse.

A napilap pénteki számában egy szakértő is megszólal a különös indiai szabállyal kapcsolatban.

„Ha egy indiai férfi bemegy a hivatalba és jelzi, hogy feleségül szeretne venni egy nem indiai nőt, hiába vannak rendben a papírjaik, először megkezdődik egy harmincnapos türelmi idő, amely idő alatt megyei és egy országos lapban, afféle indiai közlönyben is fel kell adniuk egy hirdetést” – mondta lapunknak a Magyar Indiai Közösség szakértője.

Hogy miért volt erre szükség? Kiderül a napilap pénteki számából! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?