HŰHA

Indul a per: kitálalt a leszbikus magyar színésznő volt élettársa!

A mûvésznőt saját feljelentése hozza kényelmetlen helyzetbe, nem is sejtette, hogy fény fog derülni a kilétére.
  • Szerző: E.J.

Hiába a nagy titkolózás és fenyegetőzés, már csak 6 hét, és egyértelműen kiderül, ki az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig élt szerelmi viszonyban egy nála két évtizeddel fiatalabb lánnyal. 

Krencsey Hella és a művésznő zűrös kapcsolata másfél évvel ezelőtt ért véget.

A nyolc év alatt, míg együtt éltek, Hella állítása szerint a színésznő számos alkalommal verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt.

Ezekről az esetekről novemberben megjelent könyvében részletesen beszámolt. Bár a szakítást Hella kezdeményezte, mégis a színésznő volt az, aki párkapcsolati erőszak miatt végül feljelentette a lányt.

Hella szerint azért, mert csorba esett a büszkeségén. Igen ám, de éppen emiatt a feljelentés miatt kerülhet majd nyilvánosságra az ismert színésznő neve.

„Az első tárgyaláson kiderül a neve. Már a bírósági folyosón felismerik az emberek. Hiába bujkál most, ezt jogilag nem úszhatja meg! A közvélemény hamarosan megtudja, ki ő.

A tárgyalást tudomásom szerint kora tavaszra tűzték ki. Döbbenten állok a vádak előtt

– mondta a %%-nak Hella.

„A kapcsolati erőszak háromtól öt évig terjedő letöltendő börtönbüntetéssel jár. A vádirat szerint az ügyész akár nyolc évet is elfogadhatónak tart büntetésnek számomra" - fogalmazott a fiatal nő.

Hogy miért fog fény derülni a színésznő kilétére, és a lány állítása szerint hogyan bántalmazta őt a díva, kiderül a szombati %% napilapból!

 

És ezeket olvastad már?