HŰHA

Folytatódik a harc a magyar zenekarban, valaki nagyot fog bukni

Tovább gyûrûzik a botrány a 2000-es évek sikercsapata körül.
  • Szerző: Totti

A zenekar két tagja hét évvel ezelőtt veszett össze, s azóta is mindketten Fiesta néven, ám külön lépnek fel. A per azóta is tart, melynek végén eldől majd, hogy ki használja jogosan az együttes nevét. Ám a kettejük közötti feszültség most újból kipattant, miuán Knapik Tamás a hétfői Mokkában azt állította, hogy Csordás Tibi sokszor a fellépések előtt már illuminált állapotban volt.

Az élő adásban még azt is hozzátette, amikor látta zenésztársa állapotát, inkább ő is vele ivott. Emellett már az egykori jó barát sem tudott szó nélkül elmenni, hivatalos Facebook-oldalán reagált.

„Elveimmel ellentétben eljött az a pillanat, amikor a körülöttem zajló és a nevemet érintő rágalmazásokkal kapcsolatosan, hallgatni már ostobaság” – írta Csordás Tibi. – „Elszomorít, hogy több, mint 7 év eltelte után ismét azzal kell szembesüljek, hogy volt zenésztársam, Knapik Tamás még mindig az én nevemmel és nyilvános lejáratásommal, valótlan botránykeltéssel próbálja eladni az újabbnál újabb Fiesta produkciót…”

Szerda délelőtt erre Knapik szintén a Facebookon írt egy levelet, személyesen zenésztársának címezve.

„Szia Tibi! Elsősorban tisztázni szeretném, hogy soha semmiféle formában nem rágalmaztalak meg semmivel. Ilyetén formán a TV2 Mokka című műsorában is az új Fiesta videóklip kapcsán szerettem volna megjelenni. Magam is meglepődtem, hogy ismét a köztünk kialakult viszály került szóba. Ezt még az interjú közben is megemlítettem. Hazudni azonban nem fogok, ha megkérdeznek. Több alkalommal próbáltam (ahogyan a tegnapi nap folyamán is), hogy szemtől-szembe rendezzük el a vitás kérdéseinket, de ezt ismét elutasítottad. Kérlek ismét, hogy nézz a szemembe, és nyilvánosan rendezzük a problémáinkat, és ne terjessz rólam többet valótlanságokat! Várom válaszod!"

 

Mi lesz ebből? Reméljük, nem egy újabb per...!

És ezeket olvastad már?