HŰHA

Előkerült egy régi felvétel Majkáról: érdekes dolgokat mond Curtisről

Az internetre szerdán kikerült Majka-interjúban a rapper az egyik legjobb döntésének tartotta, hogy összeállt Curtisszel.
  • Szerző: Ripost

Kamera rögzített egy beszélgetést akkor, amikor még senki sem sejtette, hogy hamarosan kirobban a hazai könnyűzenei élet egyik legnagyobb botránya, a híres Majka–Curtis szakítás. A videót egy bizonyos Szántó Péter, fiatal vloger készítette a Budapest Parkban, június 16-án, a fiúk nagykoncertje előtt, az öltözőben, írja a Bors.

A beszélgetés csak most került ki a srác YouTube-csatornájára. Most megnézve, talán nem is kár, hogy várt vele: egészen megdöbbentő élmény ma Majka szavait hallgatni a barátságukról és a terveikről, mert hogy ez a két dolog azokban a napokban még bőven megvolt kettejük kö­zött, az biztos. Látszólag legalábbis, hiszen ma már tudjuk, hogy Majka akkor már öt éve küzdött, küszködött azzal, hogy Curtis számára nem mindig a munka volt a legfontosabb, drogozott. A beszélgetésben azonban nem említ problémát, sőt! A kérdésre, hogy mi volt Majka élete legjobb befektetése, a rapper műsorvezető gondolkodás nélkül válaszolt:

Curtis. Tudod, a gyárban is vannak ezek az amortizációk, Atikát is havonta cserélni kell

– mondja nevetve , majd még azt is hozzáteszi: hát annyi maximum a probléma, hogy kicsi a …, de azzal nem lehet mit csinálni.

A témát ezzel Majka le is zárta, de a következő kérdéseknél is rendre megemlíti Curtis nevét. Úgy tűnt, minden rendben van. Aztán eljött az augusztus 23-i, szegedi fellépésük, ahol Majka ezzel a szöveggel állt a színpadra:

– Az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy tűnik, hogy az én barátom nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos a sokadik alkalommal nem tudja elvállalni az t a munkát, amit a jó isten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kib…szott mocskos ge…i kábítószer – jelentette be sokak döbbenetére a szakítást.

 

És ezeket olvastad már?