HŰHA

Elképesztő, 20 éves szerelmétől akar gyermeket a TV2 sztárja

Már a babaprojekten dolgozik Cooky, sokkal fiatalabb szerelmével, Debórával.
  • Szerző: Ripost

Nagyon szeretnék, ha természetes úton jönne össze a baba, Cooky már alig várja, hogy édesapa legyen. A rádiós műsorvezető azt is elárulta, hogy fiatalabb kedvese nem szereti a nyilvánosságot, ő pedig ezt tiszteletben tartja.

Próbálkozunk Debórával, és ha eljön az ideje, akkor el is fogjuk mondani, hogy kisbabánk lesz. Természetes úton szeretnénk, reméljük, hogy mielőbb sikerülmondta a HOT! magazinnak a rádiós. – De kedvesem szerint is az a legtermészetesebb, ha két ember szereti egymást, akkor családot alapítanak.”

Ezek után természetes, hogy Cooky már anyukájának is bemutatta fiatal szerelmét.

„Tavasszal három hétre jött Budapestre anyukám, de mivel én nagyon sokat dolgoztam, Debóra vezette körbe őt Budapesten- nyilatkozta  a rádiós. -  Az mindenesetre megnyugtat, hogy a két legfontosabb nő az életemben remekül kijön egymással. Most ismét lehetőségük lesz elmélyíteni a kapcsolatukat, mert két hétre Franciaországba viszem a barátnőmet, és természetesen anyukámnál fogunk lakni.”

És amit Cooky megígér, azt be is tartja: a francia származású lemezlovas tartotta is a szavát, s kedvesével ellátogattak Párizsba, éppen akkor, amikor Cooky kedvenc futballcsapata, a Paris Saint-Germain új játékosának, Neymarnak a bemutatása volt. Ezután a szerelmeseknek még a tengerparthoz is volt idejük elmenni romantikázni, így tökéletesre sikerült a vakáció.

 

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

 

És ezeket olvastad már?