HŰHA

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!

A Nagy Duett zsûritagja már képtelen titkolni a világ előtt, hogy új szerelme van.
  • Szerző: Ripost

Minden jel arra mutat, hogy valósak a híresztelések, miszerint Cooky tizenhat éve tartó házassága végérvényesen zátonyra futott.

A Nagy Duett zsűritagját hetek óta egy csinos fiatal lány társaságában lehet látni, aki újabban az élő adásokra is elkíséri Cookyt. Az ítész mindeddig kínosan ügyelt arra, hogy ne keltsenek feltűnést, de mégis lebukott.

Vasárnap este, amikor Cooky édesanyja is ellátogatott a stúdióba, bebizonyosodott, amit már korábban is sejtettünk, hogy a rádiós már nem él együtt a feleségével. Múlt vasárnap pedig új élete két legfontosabb nője is támogatta őt a háttérből.

Így az sem kérdés, hogy Cooky már be is mutatta édesanyjának a lányt.

A rádiós azonban nem kiáltja világgá a boldogságát, ami érthető is: tizenhat éves házasságát le kell zárnia. Ez nem lesz könnyű  számára, hiszen feleségéről, Adriennről mindig tisztelettel és szeretettel beszélt.

Néhány héttel ezelőtt mégis megtörte a csendet: mikor rákérdeztünk a házassági válságára, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta azt.

„Kit érdekel az én házasságom? Engem sem érdekelt soha, hogy Michael Jackson mit csinált a magánéletében, a szakmai pályafutása miatt rajongtam érte. Meggyőződésem, hogy az embereket nem érdekli a privát életem, sokkal jobban díjazzák, hogy milyen szórakoztató műsorvezető vagyok” – jelentette ki Cooky.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?