HŰHA

Buja titkokat árult el a TV2 csinos műsorvezetője

Orosz Barbitól nem áll távol a szenvedély, sőt! Azt mondja, élete minden területét áthatja.
  • Szerző: Z.B.

Kendőzetlenül mesélt magánéletéről a műsorvezető a Lokálnak. Orosz Barbara mindig ügyel arra, hogy ne áruljon el túl sokat a magánszférájáról. Most azonban egy kicsit engedett a gyeplőn. Talán azért is, mert a legújabb műsorában, a Hálószobatitkokban ő is ismert embereket kérdez a magánéletükről.

"Igazi kihívásnak tartom, ha magánéleti dolgokról faggathatom az interjúalanyaimat. Szerintem ez az a témakör, amelyről mindenki nehezebben beszél, ezért másfajta megközelítést is igényelnek ezek az interjúk. Én például csak kivételes esetekben engedek bepillantást a magánéletembe. Egyébként a Hálószobatitkok formálódott a személyiségemhez, de érdekes módon engem is megnyitott, jóval közlékenyebb lettem, sokat kaptam ettől a műsortól" - mesélte Barbi.

Azt is sikerült "kiszedni" a csinos műsorvezetőből, hogy milyen számára a tökéletes férfi.

"Szuperintelligens, karizmatikus, vicces pasik a zsánereim. Nem elsődleges, hogy néz ki, persze nem baj, ha magas és vékony, de nem kell, hogy jóképű legyen, csak tudjon rám úgy nézni, hogy ne maradjanak bennem kérdőjelek. Úgy, hogy mindig elolvadjak, és tudjam, miért vagyok  vele. Fontos számomra, hogy fel tudjak rá nézni: erős és sikeres ember legyen, szeresse a munkáját, és persze kellő szabadságot adjon nekem, és ne akarjon átformálni" - nyilatkozta a vörös szépség, aki saját bevallása szerint képtelen szenvedély nélkül élni.

"Heves természetű nő vagyok az élet minden területén, akinek kifejezetten fontos a szexualitás. De ennél többet nem árulhatok el, mert a magánéletem a jövőben is csakis a leendő páromra és rám tartozik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?