szexualitás

50 találat
SZEX & MÁS

Ez történik a nővel, ha minden reggel fél hét előtt issza meg a kávét

Hajnali ébredéskor nincs is jobb frissítő, mint egy jó erős fekete. Sokak életéből kihagyhatatlan a kávé; de erre a hatására kevesen gondolnak...

MEDICINA

Álmodban meztelenkedtél? Kapaszkodj meg, mert ezt jelenti!

Ha előfordult már, hogy erre az igencsak kínos álomra ébredtél, akkor biztosan tapasztaltad, hogy az egész napodra rányomja a bélyegét. Nem csoda, ha sokan igyekeznek elfelejteni, és szóba se hozzák. Pedig, mint minden furcsa álom, ez is jelent valamit...

SZEX & MÁS

Vesd be ezt a csendes trükköt, és a gyönyörök csúcsára repíted a nőt

Gondoltad volna, hogy ez az egészen aprócska dolog iszonyatosan beindítja a nőket? Próbáld ki, és forróbban telik az éjszaka, mint valaha. Épp csak ennyi kell a sejtelmekből, és azonnal felizzik a vágy!

SZEX & MÁS

After szex-szeánsz: Ez a 7 apróság teszi teljessé a gyönyört

Nemcsak a tested, de a lelked is hálás lesz a kényeztetésért, a partneredről nem is beszélve! Ha azt szeretnéd, hogy a maga teljességében éljétek meg a szexualitást, figyelj oda erre is!

SZEX & MÁS

Áruld el a kedvenc színed, megmondjuk, milyen vagy az ágyban

Vajon miféle összefüggés lehet a színek világa és a szexualitás között? Nem nehéz kitalálni, hiszen mindkettő hat érzékeinkre. Most pedig az is kiderül, mennyire vagy bevállalós az ágyban a kedvenc színed alapján!

SZEX & MÁS

Ez a szexi fehérnemű őrjíti meg a férfiakat a hálószobában

Ha valódi pikantériára vágysz és le akarod nyűgözni partnered, akkor ezekben a sokat sejtető fehérneműkben garantáltan sikerülni fog! Mutatjuk hogyan pörgesd fel mesterfokon a libidót!

SZTÁRDZSÚSZ

Vad fotó került elő Király Lindáról: sugárzik belőle a szexualitás

A nem mindennapi felvételt az Instagram-oldalára töltötte fel az énekesnő.

SZEX & MÁS

Ez történik a testeddel, miközben átéled az orgazmust

A gyönyör átélése nemcsak fizikai értelemben véve hatalmas robbanás a testben. Az orgazmus összetett folyamat, amit most alaposan kielemeztek a tudósok. Nagyon érdekes eredményt hozott a kutatás, ezt figyeld!

NÍNÓ

Ezeket a szexuális üzeneteket küldte a budapesti tanár a kislányoknak

A budapesti általános iskolai történelemtanárt a bíróság bűnösnek találta, enyhítő körülményként értékelte azonban, hogy két kiskorú gyermeke van.

SZEX & MÁS

Ezért mond nemet a nő a szexre: A visszautasítás valódi okai

Most kiderül, mi minden húzódhat a felszín alatt a szinte szexmentes párkapcsolatokban. Erre kell tehát odafigyelned, hogy megmaradjon köztetek az intimitás, a szeretet, és mindig legyen elegendő szex!

SZEX & MÁS

Majd kiesik a szeme, úgy bámul: Ilyen az élet hatalmas mellekkel

Miért jön lázba szinte minden férfi a nagy mellek látványától? És hogyan viszonyulnak ehhez a nők? Most megtudhatod, mutatjuk a részleteket!

SZEX & MÁS

A bozontos intimszőr csodája, ennek lehetetlen ellenállni

Ahány nő, annyiféle az intim testrész fedte szőrzet is, melynek változatossága és érdekessége csak úgy vonzza a férfiakat. Az alábbi tabutémával azonban nem árt tisztában lenni.

SZEX & MÁS

Õrülten nedvesedik és lüktet: Vaginafüggő férfiak vallottak

Lehet mégsem számít annyira, ami miatt oly sokszor aggodalmaskodnak a nők? Nézzük meg, mit mondanak a szakértők a vagina másik oldaláról!

SZEX & MÁS

Rózsaszín vaginaünnep: eszelős, amit filmre vettek a sivatagban

Egyesek szerint különleges, mások szerint igen pajzán a közzétett videó. Pedig nagyon valószínű, hogy célja nem a férfiak felizgatása volt. Ennek ellenére nemtől függetlenül mindenkinek bejön a forró sivatagban forgatott felvétel.

SZEX & MÁS

Férfiak, figyelem! Így kell bánni a kis mellű nőkkel

Ezeket a tanácsokat mindenképp érdemes megszívlelned, jól jöhetnek, ha egy kisebb keblű hölggyel mennél randizni. Meglátod, utána igencsak nagy becsben leszel tartva!

SZEX & MÁS

Így hat a férfiakra a nő gyönyöre az ágyban

Nemcsak a nőknek fontos saját orgazmusuk elérése, a férfiak is élvezik ezeket az izgalmas és izgató pillanatokat. Mutatjuk, mire is érdemes a hálószoba legintimebb hangulatában odafigyelni!

SZEX & MÁS

Izgalmas jelentés a szexmúzeum pincéjében kiállított bizarr műtárgyról

A New York-i szexmúzeum alagsorában bizony nem akármit vehetsz szemügyre! Egy elegáns és szuper erős szexgép a kiállítás fő attrakciója. Mutatjuk a részleteket!

SZEX & MÁS

Add meg párodnak azt, amire vágyik - a csillagjegye alapján

A csillagjegyek útmutatást adnak abban is, mit is szeret a párod igazán az ágyban. Ha tudod a születési dátumot, akkor könnyedén feltérképezheted milyen szexre is vágyik igazán!

SZEX & MÁS

Örülnek a természetes szabadságnak, ledobták a lányok a melltartót

Ezek a nők szakítottak a melltartóval, az eredmény pedig magáért beszél! Mutatjuk a bevállalós hölgyek tapasztalatait: élvezetes történetek következnek!

SZEX & MÁS

Ezért unja meg a legtöbb nő a szexet: Íme, a párkapcsolat gyilkosa

Akármilyen szenvedélyesen indul is egy kapcsolat, ha nem figyeltek oda, könnyen kihűlhet az ágy. Tipikusan a nő mond először nemet a szexre, mutatjuk is, hogy miért!

SZEX & MÁS

Teszteld magad! Milyen forró szerető vagy az ágyban?

Ez a teszt tabuk nélkül fellebbenti a fátylat arról, mennyire vagy tüzes és forróvérű szerető. Ellenőrizd szexuális képességeidet, hogy kiderüljön, érdemes-e valamin változtatnod.

SZEX & MÁS

Kedvenc színed elárulja, mennyire vagy tüzes szerető az ágyban!

Az árnyalatok iránti vonzódás mögött személyiségjegyek húzódnak. Akár hiszed, akár nem, kedvenc színed arról is árulkodik, mennyire vagy bevállalós a hálószobában!

SZEX & MÁS

A női szemérem legizgalmasabb titkai: 15 elképesztő tény a vagináról

Ismerd meg a nőiség belső szentélyét, az izgató titkokat és forró gyönyöröket rejtő vaginát! Egészen elképesztő amit a természet kreált!

SZEX & MÁS

Sosem találod ki, mi az a női kommandózás!

Ez a legrafináltabb divattrükk, ami valaha létezett! Aki ezt a stílust bevállalja, tökéletes eleganciával jelenik meg, de nem visel se bugyit, se melltartót!

SZEX & MÁS

Tarol a MILF: így élik meg a nők

A MILF-kultusz és ami mögötte van: nők mesélik el tapasztalatukat és mindazt, amit a szó számukra jelent. Izgalmas feltárulkozások a középkorú nők világából!

SZEX & MÁS

Ez a fajta szex a házasság legfőbb gyilkosa

A szexuális élet teljes mértékben kihat a kapcsolat egészére. Ha hosszú távban gondolkodsz, fontos, hogy tudd, mit kell mindenképpen megtenned, mit pedig elkerülnöd a hálószobában. Elvált nők és férfiak osztják meg tapasztalataikat.

SZEX & MÁS

Így őrjítik meg a legtapasztaltabb nők a férfiakat!

Nem bízzák a véletlenre a hétköznapokban sem az orgazmust. Nézd meg te is, hogyan veszik le a lábukról a férfiakat az éhes ölű hölgyek!

SZEX & MÁS

Már nemcsak 3-féle szexuális orientáció létezik, tarol a milf

Korábban csak hetero-, homo- vagy biszex beállítottság létezett, mára kiderült, ennél sokkal színesebb a paletta. Különösen izgalmas a felhozatal a dögös középkorú nőket illetően.