HŰHA

Meztelenül táncolt férfiak előtt Berki Krisztián exe

Az egykori playmate exe kitálalt: szégyelli, hogy a csinos modell egykor az élete része volt, meg akarja védeni a közös lányukat.
  • Szerző: ripost

A napokban robbant a hír, miszerint Sónyák Szilvia egy párt alkot Nagy László korábbi klasszis kézilabdázóval. A hírt az Instagramon tudatták a szerelmesek. Sónyák Szilviát korábban többek között Berki Krisztián kedveseként ismerhette meg az ország: az egykori playmate fitneszedzőként dolgozik, korábban azonban erotikus munkákat is vállalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sónyák Szilvia Berki Krisztián exe volt korábban, most a lánya apja tálalt ki róla

Sónyák Szilvia Berki Krisztián exe volt korábban, most a lánya apja tálalt ki róla
Fotó: TV2

A Blikk megtudta, hogy Berki Krisztián exe régebben itthon és külföldön is vállalt erotikus munkát. Egy magyarországi erotikakiállításon például ruha nélkül táncolt férfiak előtt, de arra is volt példa, hogy a színpadon másik nővel enyelgett, aki többek között Sónyák mellét csókolgatta.

Sónyák Szilvia a lap megkeresésére tagadta a múltja ezen részét, volt párja és gyermekének apja, Vermes Krisztián labdarúgó azonban már bőbeszédűbbnek bizonyult.

„Most mindenki láthatja a valóságot, amit ezek után már nem tud manipulálni úgy, ahogyan eddig tette és teszi a mai napig, mindennel és mindenkivel a környezetében. Rettentően szégyellem, hogy az életem része volt. Nekem is sok minden a kapcsolatunk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiállításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték. De az ismerőseim mesélték, hogy számtalanszor lépett félre, amíg én más városban futballoztam, hogy a családomat el tudjam tartani” – fogalmazott a Blikknek a férfi.

Vermes nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Sónyák Szilvia még ma is vállal erotikus munkákat, de most már csak közös lányuk lelki fejlődése miatt aggódik.

„Nem tudom, a volt párom most is végez-e erotikus munkát, de nem tartom elképzelhetetlennek. Sok kárt okozott már a viselkedésével. A kislányomat viszont, amíg tudom, megvédem, hiszen ez nem egészséges légkör a számára” – mondta el a focista.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?