HŰHA

Árulkodó jelek: Alec Baldwin kamerák előtt veszett össze a feleségével – Videó

A színész és felesége, Hilaria egy hétvégi, rögtönzött sajtótájékoztatón vitatkozott össze a riporterek és újságírók előtt.
  • Szerző: ripost

Minden jel arra mutat, hogy meglehetősen feszült a viszony Alec Baldwin és felesége, Hilaria Baldwin között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jóllehet, a házaspár a boldogság látszatát próbálta mutatni halloweenkor is, amikor a feleség mókás családi fotókat osztott meg az Instagram-oldalán a beöltözős családi bulijukról, nem sokkal korábban a sajtó munkatársai előtt vitatkoztak össze. Az esetről videó is készült.

alec baldwin

Alec Baldwin és Hilaria a kamerák előtt vitatkozott össze
Fotó: AFP

Mint ismeretes, a színész október 21-én, a Rust című westernfilm forgatásakor – az eddigi információk szerint véletlenül – halálos sebet ejtett Halyna Hutchins operatőrnőn egy kellékfegyverrel.

Baldwin az eset után összeomlott, a napokban találkozott is a nő özvegyével és kisfiával.

Szombaton rögtönzött sajtótájékoztatót tartott, az esemény alatt viszont meglehetősen kellemetlen helyzetbe került, miután többször is szóváltásba keveredett a feleségével a kamerák előtt.

Hilaria többször félbeszakította a férje sajtótájékoztatóját, beleszólt Baldwin mondandójába, a színész pedig dühös pillantásokat vetett emiatt hat gyermeke anyjára.

Miközben a feleség élő videót készített a riporterekről, Baldwinnál betelt a pohár, és indulatosan arra kérte Hilariát, hogy távozzon a sajtótájékoztatóról.

„Megtennél egy szívességet?” – mutogatott indulatosan a nőre Baldwin. – „Szeretnék válaszolni a kérdésekre!”

A Daily Mail videóját az esetről itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?