HŰHA

Hoppá! Gáspár Zsolti komoly döntést hozott

Tanulni sosem késő, tartja a mondás és Gáspár Zsoltiban most meg is érett az elhatározás. Visszaül az iskolapadba...
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsolti nem tagadja, sosem ő volt a legélesebb kés a fiókban a Gáspár családban, ha tanulásról volt szó. Mindig megvolt ugyan a magához való esze, de ami nem érdekelte, arra képtelen volt figyelni és bizony a legtöbb tantárgy hidegen hagyta. Az általános iskola alatt csak ritkán kapott kettesnél jobb jegyet és a szakmunkásképzőben is csak a gyakorlati tárgyakban jeleskedett. Végül pincér lett belőle, de sosem dolgozott a szakmájában, hiszen jobban vonzotta őt a családi vállalkozás, vagyis az állattartás. Zsolti most mégis úgy döntött, hogy továbbtanul…

Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

„Az az igazság, egyre jobban zavar, hogy nincs érettségim, hiszen a gyermekeim már megszerezték ezt a papírt. Főiskolára fognak járni és én szeretném, ha büszkék lennének rám, ezért elkezdtem keresni a lehetőségeket. Levelezőn szeretném megszerezni az érettségit, majd beiratkozom a TV2 akadémiára, ahol kitanulom a tévézés csínját-bínját” – mesélt terveiről Zsolti, aki az elmúlt években beleszeretett a kamerák mögötti világba, hiszen rengeteg produkcióban vett részt.

„Igazi példaképem lett Demcsák Zsuzsi az Ázsia Expressz alatt, felnézek rá, mert tényleg mindent tud és nem csak a tévézésről. Őt figyelve rengeteget tanultam és rájöttem, hogy én is meg akarom szerezni a tudást. Nyilván le vagyok maradva és sosem érem majd el azt a szintet, amit például ő is képvisel, de a tudásszomjam megvan és elég kitartó is vagyok” - jelentett ki Gáspár Zsolti, aki hamarosan eddigi karrierje legnagyobb feladatában mutatja meg magát, hiszen ő lesz a gazda a TV2 hamarosan induló Farm című műsorában Zsuzsa oldalán.

Már színészként is megcsillogtatta tehetségét

Gáspár Zsoltit egyre inkább felfedezi magának a hazai televíziós szakma. Korábban is szerepelt már különböző show-műsorokban, de az igazi áttörést az Ázsia Expressz 2 hozta meg számára, melyben unokahúgával, Gáspár Evelinnel szerepelt. Idén feltűnt a Life TV Vacsorakirály című műsorában és szerepet kapott a TV2 sikersorozatában, a Jóban Rosszbanban is.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?