LELKIZŐ

Gáspár Győző: Nekem Jézus a legjobb barátom!

Gáspár Győző életében nagyon fontos szerepet játszik a hit. Ezért készített egy házi oltárt, ami előtt minden nap imádkozhat.
  • Szerző: Buster

A Gáspár család kertjében régóta áll egy oltár, de a családfő most úgy döntött, lecseréli a szobrokat és festményeket. A családi kegyhely már majdnem teljesen el is készült, így hamarosan sor kerül a felszentelésre is. Gáspár Győző számára nagyon sokat jelen a hit, így fontos volt számára, hogy közel érezhesse magához Istent az otthonában is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Nekem Jézus a mindenséget jelenti! Ő nem csak a legjobb barátom és társam, de ő áll az életemben a családom után az első helyen, így természetes, hogy kiemelt helye van az otthonomban is. Minden áldott nap az első dolgom, hogy kimegyek az oltárhoz és hozzá imádkozom, őt kérem, hogy segítsen, ha szükségét érzem, és ő segít is”- kezdte a Gáspár család feje, aki már az utolsó simításokat végzi a kertben álló kegyhelyen.

”Már csak pár nap és teljes pompájában áll majd az oltár. Akkor a plébános úr eljön hozzánk és felszenteli”- mesélte büszkén Győzike.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?