FÜLES

Világgá kürtölte boldogságát Hujber felesége, ezt a férfit szereti!

Több mint fél évvel azután, hogy véglegesen megromlott a viszony Hujber Ferenc és felesége között, Cynthia ismét szerelmes.
  • Szerző: RIPOST

Jóképű, harmincas férfira cserélte Hujber Ferit volt párja, Tölgyesi-Khell Cynthia! Hujber Ferenc felesége már nem titkolja tovább, hogy hónapokkal a férjével történt viharos szakítás után más oldalán találta meg a boldogságot.

Facebook-profilján örömmel kürtölte világgá, hogy nem szomorkodik többé széthullott házassága miatt. Rolandot tekinti a legszebb karácsonyi ajándéknak. Ez meglátszik Cynthián.

Szeme alól eltűntek a sötét karikák, arca kisimultabbá vált, ő maga pedig sokkal mosolygósabb és felszabadultabb, mint az elmúlt években bármikor.

Új kedvese szinte mindenben tökéletes ellentéte Hujbernek. Roland egészségtudatos életmódot folytat, imád sportolni, akárcsak a családanya. Emellett testépítő versenyek rendszeres résztvevője, de ami a legfontosabb, képes azt a fajta nyugodt életet biztosítani Cynthiának és a gyermekeiknek, amire már régóta vágynak.

A fizikumát tekintve pedig alighanem meg tudja védeni a családanyát, vagyis megadja neki végre azt a biztonságérzetet, amire olyan régóta vágyik... 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?