FÜLES

Vészesen fogy Harry és Meghan pénze

Egy bennfentes szerint nagyon nem jöttek be a sussexi hercegi pár számításai, így most sürgeti őket az idő, hogy bevételi forrást találjanak.
  • Szerző: The_M

Amikor függetlenedtek a brit királyi családtól, Harry és Meghan úgy tervezték, hogy a hírnevükből élnek majd meg, előadásokat és beszédeket tartanak jótékonysági rendezvényeken, céges találkozókon. Illetve „celebsimogatókra” járnak, ahol széles mosollyal az arcukon kezet fognak és fotózkodnak vezető pozícióban lévő emberekkel. Mindezt természetesen jó pénzért. Azonban a koronavírus-járvány miatt nincsenek olyan események, ahová mehetnének fizetett sztárvendégnek. Vagyis azok a pénzek nem folytak be a konyhára, amikkel számoltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Így most sürgősen stabil bevételi forrást kell találniuk, mert fogytán vannak a tartalékaik. Az új házukra is jelentős bankhitelt kellett felvenniük, és a brit adófizetőknek is vissza kell fizetniük az angol otthonuk felújítási költségeit. Az új terveik szerint producerek lesznek különböző tévés projektek mögött, de ezekre nem ők szedik össze a pénzt, hanem nekik fizetnek a részvételükért.

Harryék korábban is kacérkodtak a filmezéssel, de csak mellékállásnak szánták ezt a vonulatot, nem pedig mindennapos tevékenységnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?