SHOWBIZ

Filmesként fog megélni Meghan és Harry

Meghan Markle visszatér a filmiparba és viszi magával a férjét is, hogy ketten együtt igazi birodalmat építsenek fel.
  • Szerző: The_M

Nem tartott sokáig, hogy Meghan Markle és Harry herceg új bevételi forrást találjanak maguknak, miután anyagilag függetlenedtek a brit királyi kasszától. A terveik szerint producerként fognak pénzt keresni, tévés és mozis dokumentumfilmek gyártásával. Az új karriertervük pedig igencsak jól halad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Harry már megállapodott az Apple cégóriással, hogy Oprah Winfrey-vel közösen egy hatrészes ismeretterjesztő szériát gyártanak a mentális betegségekről a vállalat TV+ nevű alkalmazására. Meghan pedig egy egyelőre meg nem nevezett projekten dolgozik együtt a Disney-vel.

Az igazán nagy dobás viszont az lenne, ha a Netflix valóban szerződtetné őket. A cég egyik vezetője, Ted Sarandos ugyanis bejelentette, hogy ők nagyon szívesen dolgoznának a sussexi hercegi párral. A Netflix esetében ez azt jelenti, hogy addig hajlandóak majd újabb és újabb ajánlatokkal bombázni Harryéket, amíg igent nem mondanak.

A Megxit után rá is fér Meghanékra, hogy minél több bevételük legyen, ugyanis közel egymilliárd forintnyi összeget kell visszafizetniük a királyi kincstárba az angliai házuk fölösleges felújítása miatt.

És ezeket olvastad már?