FÜLES

Kétmilliárdos kölcsönből vették új házukat Harryék

A sussexi hercegi párnak nem volt elég pénze a beruházáshoz, ezért kénytelenek voltak évtizedekre eladósodni.
  • Szerző: The_M

A legnagyobb titokban július elején új, saját házba költözött a sussexi hercegi család. Meghan és Harry próbálták mindenáron titkolni, hogy melyik Los Angeles-i villát vették meg, de a brit újságírók addig kutakodtak, még mindent ki nem derítettek az ingatlanról.

Fotó: Getty Images

Többek közt azt is megtudták, hogy a hercegi pár 2,7 milliárd forintnak megfelelő hitelt vett fel a 4,2 milliárdot érő házra, a különbözetet pedig Károly herceg állta. Az anyagi része alaposan fel is paprikázta a brit közhangulatot, hiszen több mint 900 millió forintnyi angol fonttal még mindig tartozik az államháztartásnak Meghan és Harry, amiért fölöslegesen felújíttatták a nekik ajándékozott angliai otthonukat, ahol végül alig pár hetet éltek csak. Erre újabb összeget kapnak Károlytól, ami ugyan független az adófizetők pénzétől, de attól még sokakat zavar.

Fotó: Google Earth

A két hektáros birtokon elterülő 1300 négyzetméteres villában természetesen van minden, amire egy ember csak vágyhat. Kilenc háló, tizenhat fürdő, kinti és benti úszómedence, borospince, játékterem, edzőterem, szauna, könyvtár, moziszoba és egy táncrúd is, ha szeretnék az estéket kicsit izgalmasabbá tenni Harryék.

Fotó: Google Earth

 

És ezeket olvastad már?