FÜLES

Új hír érkezett a rendőrségtől a megerőszakolt magyar modell ügyében

A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi az elkövetőt, és most megemelték a nyomravezetői díjat is.
  • Szerző: Doris

A fiatal magyar modell, Vascsák Kitti 2019 áprilisában vált nemi erőszak áldozatává. A barátaival indult el szórakozni egy miskolci klubba, ahova végül csak őt engedték be, így egyedül maradt a bulizó tömegben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Kitti az édesanyjának eleinte folyamatosan írogatott, ám egy idő után nem válaszolt az üzenetekre. Hajnalban egy autóból szállt ki a házuk előtt, édesanyja teljesen ledöbbent, még nem látta ilyen állapotban a lányát. Véres volt a keze, a lába, a harisnyája el volt szakadva, és nem volt rajta bugyi. Láthatóan nem volt magánál.

A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi az elkövetőt, és most megemelték a nyomravezetői díjat is.

„A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú. átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva 2020. november 13-án nettó 200.000,- azaz kétszázezer, míg a sértett hozzátartozója 2021. február 2-án további bruttó 200.000,-, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki” – írja a Police.hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?