FÜLES

Ünnepel a brit királyi család: eljegyezték a hercegnőt

Egy milliárdos iparmágnás jegyezte el Beatrix hercegnőt.
  • Szerző: Ripost

Jövőre oltár elé áll Beatrix yorki hercegnő, akinek 11 hónap randizás után kérte meg a kezét Edoardo Mapelli Mozzi.

A királyi család hivatalos oldala posztolta a képet a jegyespárról, a fotó alatt pedig néhány részletet is elárultak a lánykérésről, és a nász időpontjáról:

„A yorki herceg és hercegné örömmel értesít mindenkit Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi eljegyzéséről. Őfelsége és Mr. Mozzi a hónap elején jegyezték el egymást Olaszországban. Az esküvőt 2020-ban tartják majd meg. A róluk készült fotót Beatrix hercegnő testvére, Eugénia hercegnő készítette” – írták.

The Duke and Duchess of York are delighted to announce the engagement of Princess Beatrice to Mr Edoardo Mapelli Mozzi. Her Royal Highness and Mr Mapelli Mozzi became engaged in Italy earlier this month. The wedding will take place in 2020. This photograph was taken by Princess Eugenie in Italy. Princess Beatrice and Mr. Edoardo Mapelli Mozzi said; “We are extremely happy to be able to share the news of our recent engagement. We are both so excited to be embarking on this life adventure together and can’t wait to be married.” For more click the link in our bio. 📷 © Princess Eugenie

A család nagyon örül az eljegyzésnek, Eugénia az elsők között gratulált a párnak. András yorki herceg és volt felesége, Sarah Ferguson is megszólaltak.

„Nagyon örülünk, hogy Beatrix és Edoardo egybekelnek, büszkén figyeltük, ahogy napról napra fejlődött a kapcsolatuk. Szerencsés szülők vagyunk, hiszen a csodálatos lányunk egy olyan férfi oldalán talált rá a szerelemre, aki hűséges és elhivatott, remek ember. Csak jót kívánunk nekik, legyen csodaszép jövőjük” – írta az egykori házaspár az Instagramon.

A 34 éves vőlegény egyébként ingatlanfejlesztéssel foglalkozik és van már egy fia egy korábbi kapcsolatából.