FÜLES

Újabb gondok adódtak Harry és Meghan új márkanevével

Már hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy milyen márkanév alatt fognak tevékenykedni, de a hivatal nem adja meg az engedélyt nekik.
  • Szerző: The_M

A többhetes Megxit-tárgyalásokat követően április első napján vált „anyagilag függetlenné” a brit királyi udvartól Harry és Meghan. Ez a nap jelentette az addig használt Sussex Royal márkanevük végét, mert a királynő elvette tőlük. A hercegi pár ezután jelentette be, hogy Archewell néven folytatják a jótékonysági és egyéb projektjeiket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az Amerikai Szabadalmi Hivatal azonban visszadobta a kérelmüket, így a márkanév még mindig nincs bejegyezve. Sőt a hivatal azt is kérte, hogy pontosítsák a tevékenységüket, mert az kevés, hogy jótékonykodni akarnak. Illetve a bejegyzés és az ügyintézés költségét sem fizették be, szóval, ha minden rendben lett volna a papírmunkával, akkor se használhatnák az Archewell nevet.

Az új márkanév bejelentésekor Meghan szép hosszú magyarázatot adott, hogy miért a fiuk, Archie nevének görög megfelelőjét választották ki. Aztán kiderült, hogy nem az ő fejükből pattant ki a név, hanem lopták az egyik legnagyobb rajongói oldaluktól, ami akkor már közel egy éve használta ezt a nevet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?