FÜLES

Újabb fordulat, rossz hír jött VV Fanni ügyével kapcsolatban

Azt feltételezik, hogy Fanni és a gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással. A nyomok viszont eltûnhettek.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség lefoglalta VV Fanni korábbi telefonját, amit egy szervizben találtak meg. A nyomozók adatokat szeretnének lementeni róla, hogy több bizonyítékuk legyen. Egy másik szervizes, akinek a munkahelyén a fiatal nő eltűnése és halála előtt szintén járt a készülék, az Origo megkeresésére azt mondta, hogy nincs sok esély a telefon feltámasztására.

"Nem lehetett megjavítani, egyszer csak elment róla az egész szoftver, nem kapcsolt be. A kollégám még a memóriáját is megfújta, amit egyébként nem szoktunk megcsinálni senkinek, mert túl kockázatos, belehalhat a telefon"

- magyarázta a férfi az Origónak. Elmondása szerint egy sima telefonszervizben csak akkor tudnak adatokat megmenteni egy telefonról, ha azt olyan állapotba tudják hozni, hogy legalább bekapcsoljon. Fanninak iPhone-ja volt, arról nagyjából mindent le lehet szedni. Képeket, üzeneteket stb.- mondja a férfi, aki kizártnak tartja, hogy valaki csak úgy fel tudja támasztani a telefont. Fanni végül elvitte tőlük a mobilt, és átvitte egy másik szervizbe, valószínűleg ott találták meg a rendőrök.

A rendőrség szeretne olyan adatokat találni a készüléken, amik a gyilkoshoz vezetnek: azt feltételezik ugyanis, hogy Novozánszki Fanni és a gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, aminek nyoma lehet a telefonban.

Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Egy ideig eltűntként keresték, majd a nyomozók december elején közölték a családdal, hogy a jelek szerint a lányuk már nem él. Keresték már a holttestet a Dunában, a Budapest és Veszprém közötti erdős területen is, legutóbb pedig már kutak mélyén is, de egyelőre nem sikerült megtalálni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?