FÜLES

Új szerelméről vallott Csepregi Éva!

A 63 éves, örökifjú énekesnőben különös érzések kavarognak! Elárulta: nagyon boldog!
  • Szerző: O.P.

Ritkán fordul elő Csepregi Évával, hogy tavaszi fáradtság gyötörné, az énekesnő imádja ezt az évszakot. Ráadásul elárulta: hamarosan különleges kihívás elé néz.

"Amikor másfél hónapja kirügyeztek a fák, azt mondtam magamban, ez a fiatalság! A tavasz legvarázslatosabb üzenete számomra ez, az egyszerű szépség, amikor minden nagyon jó.

A tavasz nem más, mint a szerelem, az új remények sorozata, amelyek összeölelkeznek az emberben. Talán emiatt csodálatos ez az időszak

– kezdte az énekesnő, akinek biztos receptje van a tél utáni könnyű megfázások legyűrésére és a megújulásra.

"Reszelt gyömbér citrommal és mézzel összekeverve – ez a nagy adag C-vitamin dózis mindig segít. A fellépések előtt pedig egy kis propoliszt döntök magamba, ami nagyon jót tesz a torkomnak. Most is jól jön, hiszen gőzerővel készülünk a Neoton Família szabadtéri koncertjére. A próbák speciálisak: vadonatúj helyszínen, ezúttal két vokálossal lépünk színpadra és meglepetés vendégünk is lesz" – árulta el Csepregi Éva, aki fiától, Dávidtól kapott néhány tanácsot, a fiatal dobos ugyanis koncertezett már a Budapest Park színpadán, a legendás együttes azonban először találkozik itt a közönséggel.

"Olyan, mintha egy nyílt arénában lépnénk fel és valószínűleg lesznek olyan fiatalok is a közönség soraiban, akik még talán sosem voltak Neoton koncerten. Nagy kihívás új közönséget meghódítani, ugyanakkor izgalmas, mert az ember szívesen megmutatja azt, amit tud. Örülnék, ha minden koncertünkön lehetne meglepetés vendégünk is. Szeretnék hidat építeni az új előadók és a Neoton között: szeretnénk behozni őket a sikerünkbe, hogy érezzék, milyen a Neoton színpadon állni és kapni egy kicsit az ő sikerükből is, mert szeretjük a dalaikat" - mondta a fiú.

Az énekesnő imádja a fesztiválokat, igaz leginkább fellépőként tud kilátogatni, mert az együttes koncertjei általában egybeesnek ezekkel a rendezvényekkel.

"A fesztiválok korát éljük és én nagyon sokat kapok ebből a hangulatból. Léptünk már fel egyetemi fesztiválokon is, ami külön érdekesség, hiszen a fiatalok máshogy reagálnak a Neoton dalokra. Szívesen gondolok vissza ezekre a koncertekre, látom, hogy az emberek is jobban érzik magukat a szabadban, mindig tombol a közönség! Kíváncsi vagyok a reakciókra és már nagyon várom a május 26-i fellépésünket, ahol a slágereink mellett olyan régi Neoton számokat is eljátszunk, amit talán még soha nem hallhattak tőlünk. ’A magyar ABBA’ – így neveztek minket annak idején a Távol-Keleten, így jött az ötlet, hogy nagy kedvencünktől is átnyújtsunk egy csokrot a rajongóknak, természetesen magyarul" - árulta el Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?