FÜLES

Túl van a nehezén, ilyen tünetekkel küzd a koronavírusos Csepregi Éva

Az énekesnő már egy jó ideje karanténban van, reméli hamarosan szabadulhat.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, Csepregi Éva is elkapta a koronavírust. A Neoton Família énekesnője először nem is gyanakodott arra, hogy megfertőződhetett, ugyanis csak a megfázás tüneteit tapasztalta magán. Végül azonban a teszt pozitív eredményt mutatott, így karanténba kényszerült. Szerencsére csak enyhe tünetek jelentkeztek nála, és már sokkal jobban van.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Javulok, de még nem tűnt el teljesen az összes tünetem. Nálam ez olyan, mint a megfázás: náthás vagyok, nagyon ritkán hőemelkedésem is van még. A közérzetem szerencsére sokkal jobb, nem vagyok annyira fáradékony sem. Jövő héten szeretném megcsináltatni a tesztet is, de nyilván ez a tünetektől is függ” – kezdte a -nak az énekesnő. Éva azt is elárulta, hogy a tüneteket először két hete érezte magán, és bár szívesen szabadulna már a karanténból, erre még egy kicsit várnia kell.

„Akkor leszek nyugodt, ha a zsebemben lesz két negatív teszt. Remélem, ez minél előbb így lesz. A napokban szeretnék is bejelentkezni, hogy jövő héten biztosan meglegyen. Most már csak azon tépelődök, hogy milyen tesztet csináltassak: PCR-t, vagy azt, amelyikben vérből nyerik ki az eredményt” – fogalmazott a Neoton Família dívája.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?