SHOWBIZ

Raktárkoncert: Fia szomszédságában kezdett új életet Csepregi Éva – Videó

Nem elégedetlenkedik, csak hálás azért, amit ebben az életében kapott, s amit adhat másoknak a zenével. A szerelmet sem hajszolja, csak elfogadja, ha még egyszer újra érzi.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Évával a raktárkoncerten, a színpadra lépése előtt beszélgettünk. Az énekesnő őszintén mesélt a jelenlegi nehéz helyzetről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Bevallom nem könnyű, mert a színpad, a közönség az életem része, ami hihetetlen erőt és boldogságot ad. Az első pár hét még nem volt annyira szörnyű, de most már nagyon nehéz, és erős bennem a hiányérzet” – mondta Éva, aki boldog, hogy a garázskoncert révén zenéje eljut a rajongókhoz.

Fotó: Bors

A karantén időszakát alkotásra használta, így jó néhány új nóta született, ezeket hamarosan hallhatja is a közönség. De a zeneszerzés mellett végre jutott ideje főzőcskézni is, és megcsodálni új lakhelyét, Szentendrét. A költözés új korszakot jelent az életében.

A Neoton dobosa Csepregi Éva fia, Dávid – Fotó: Bors

„Egy tizenöt éves kapcsolatom zárult le a közelmúltban, ami után Szentendrére költöztem a fiam szomszédságába. Mindig is szerettem volna itt élni, Dáviddal korábban már laktunk itt, és nagyon megörültünk, amikor megtalálta nekem ezt a kis kertkapcsolatos lakást” – mesélte az énekesnő, aki nem esik kétségbe attól, hogy 66 évesen egyedülálló.

Fotó: Bors

„Rengeteg barát vesz körül, a fiammal szoros a kapcsolatom, szóval egyáltalán nem vagyok magányos. Bevallom, mindig is elvoltam magamban is, nem vagyok társfüggő, de persze ez nem azt jelenti azt, hogy becsuktam a kaput a szerelem előtt. Nem, nem, a szerelem ajándék, és ha jön, én elfogadom.”

Fotó: Bors

Az énekesnő a -nak azt is elárulta, honnan fakad a pozitív világlátása és türelme, ami mindenen gondon átsegíti.

„Hiszem, sőt tudom, hogy egy öreg lélek vagyok. Azt gondolom, már sokat tapasztaltam, sokszor megszülettem erre a világra, és talán innen fakad ez a nyugalom és bölcsesség. Ebben az életemben nekem a zene a fő út, ha úgy tetszik küldetés, amivel kapcsolódhatok a többi emberhez, ami elér a szívekig. Nem véletlen az sem, hogy a fiam zenész lett. Ő hozzám akart kerülni, engem választott édesanyjának, hogy együtt járhassuk a dallamok útját” – tette hozzá Éva, akit természetesen a forgatásra is elkísért Dávid fia, hiszen ő a Neoton dobosa.

Milliárdos segítség

A Garázskoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar számára. A nézők nélküli helyszínen az egyik divízióban olyan népszerű előadók és zenekarok kapnak fellépési lehetőséget, mint Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Zorán, az EDDA vagy a Neoton. A legnagyobb hazai sztárokból és befutott fiatal tehetségekből álló programsorozatot Rózsa István, a közismert producer fogja össze.

A fellépésekről készült felvételeket online közvetítésen keresztül láthatják a nézők.

 

És ezeket olvastad már?