FÜLES

Tovább folytatódik a nyomozás Ganxsta ügyében

Ganxsta Zoleenak kissé viharosra sikerült a december, ugyanis egy céges rendezvényen összeszólalkozott egy férfival, és megütötte. Emiatt súlyos testi sértés gyanúsítottja lett, és rabosították. Most úgy néz ki, az áldozat is gyanúsítottá válik.

Decemberben nagy port kavart, amikor Ganxsta Zolee egy fellépésen leütött egy férfit. A zenész úgy szájon vágta, hogy annak eltört az állkapcsa. Így súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárás indult a rapper ellen. Most úgy néz ki, hogy a megütött férfi is bíróság elé állhat, gyanúsítottként.

Mint ahogy azt korábban a %% is megírta, tavaly év végén Ganxsta Zolee egy fellépésen megütött egy férfit, aki végig beszólogatott neki, amíg a színpadon volt a banda. A rapper szerint egy bőrkabátot is hozzávágott. Zolee állítólag többször kérte, hogy fejezze be, de ahogy az énekes fogalmazott, "bátorra itta magát". Olyannyira, hogy a műsor után odament, és hátulról megütötte Ganxstát, mire ő védekezve hátracsapott, és véletlenül eltörte a férfi állkapcsát. 

A hatóság több tanút kihallgatott, s megkérdezték a zenészkollégákat is, akik szintén azt vallották, hogy a férfi kötekedett. A Blikk információi szerint éppen ezért Ganxsta hergelőjét garázdaság vétségével fogják meggyanúsítani, de a nyomozást a körülmények tisztázására még folytatják.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?