FÜLES

Radics Gigi az anyaságról: „Ösztönösen jön, mit kell tennem”

Az énekesnő elképesztően boldog, hogy végre karjaiban tarthatja kislányát. Édesanyjától pedig rengeteg segítséget kap.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, az énekesnő nemrég világra hozta első gyermekét. Bella már több mint egyhetes, szülei boldogsága pedig határtalan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kivirult kismama a Blikknek mesélt arról, mennyire élvezi az anyaság minden pillanatát.

„Minden a legnagyobb rendben, jól vagyunk, nagyon boldog mindenki. Bella pici súllyal született, de csodásan fejlődik, gyarapodik, már több mint három kiló” – kezdte Gigi. Egyébként már az első orvosi vizsgálaton is túlestek, ahol mindent rendben találtak a kisbabával. Az anyuka reméli, hogy kislányának is abszolút hallása lesz, mint neki.

Fotó: Sulyok László

„Szerencsére az éjszakákkal nincsen probléma, Bella nagyon nyugodt baba. Édesanyám gyakran segít, nagyon rutinos, hiszen felnevelt két gyermeket is. Legutóbb ő jött el velem a vizsgálatokra. Közel lakunk a szüleimhez, tudom, hogy bármikor és bármiben számíthatok rájuk. Alapvetően mindent egyedül intézek, valahogy ösztönösen jön, mit kell tennem, ha Bella sír, vagy ha fáj a pocakja. Ettől függetlenül nem gond számomra, hogy segítséget kérjek. Áron nagyon jó apuka, de sokat dolgozik, mégis segít mindenben” – tette hozzá Radics Gigi, aki azt is hozzátette, a nyári lánykérés után most egyszerre szervezik a keresztelőt és az esküvőt is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?