FÜLES

Császármetszéssel hozta világra kislányát Radics Gigi

Szerencsére a kislány és anyukája is jól vannak. Ám nem minden alakult úgy, ahogy eltervezték.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap hajnalban megszületett Radics Gigi és Mikus Áron közös kislánya, Bella Szófia. Baba és mama is jól vannak, azonban szombat éjszaka alaposan megijedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Bella 2750 grammal és 53 centiméterrel jött a világra. Az orra olyan, mint az enyém volt kislány koromban, az ajkait azonban Árontól örökölte. Sűrű fekete haja és porcelánbőre van, egyszerűen tökéletes” – árulta el a büszke édesanya a Story magazinnak.

A nagy ijedelmet az okozta, hogy másfél héttel későbbre várták a csöppséget, aki már nem bírt tovább várni. Majd még ezután sem ment minden úgy, ahogyan eltervezték.

„Szombat este kilenc körül járt az idő, épp egy romantikus vacsora után voltunk, amikor Gigi szólt, hogy fájásai vannak, majd hirtelen elfolyt a magzatvíz. Azonnal értesítettük a kórházat, és természetesen felhívtuk Gigi orvosát is” – emlékezett vissza Áron a sorsfordító pillanatokra.

Megszületett Gigi Radics és párja, Áron kislánya, Mikus Bella Szófia. A csöppség 2750 grammal és 53 centiméterrel jött...

Közzétette: Story2020. október 7., szerda

„A természetes szülés híve vagyok, mégis úgy alakult, hogy Dubecz doktornak váratlanul a császármetszésről kellett határoznia. A köldökzsinór ugyanis az utolsó pillanatban Bella nyakára tekeredett, és jobb volt nem kockáztatni… Semmiképp nem akartam császárt, de életveszély esetén mellékesek az elvek, a kislányom egészsége mindennél fontosabb volt” – tette hozzá Gigi.

Bellát egyébként a rokonok biztonsági okokból, majd csak azután láthatják, ha hazatértek vele.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?