FÜLES

Nincs visszaút, ma eldől a beteg Benkő László sorsa

A legendás Omega együttes billentyûse épp a születésnapján tehet pontot egy idegőrlő időszak végére!
  • Szerző: Doris

A gyengélkedő Benkő László hosszú hetek óta vár a szövettani vizsgálat eredményére, és bár betegségéhez is pozitívan áll, nem érti, miért titkolják előle orvosai a pontos diagnózist.

Nem csoda, hogy az Omega billentyűsének elfogyott a türelme, de ha minden jól megy, akkor pont ma, a születésnapján tudhatja meg, hogy mennyire súlyos a betegsége.

Remélem, kellemes meglepetés lesz, ha valóban a születésnapomon értesítenének, de bevallom, lesújtó eredményre nem is számítok. A főorvos szó szerint azt mondta, hogy biztosan még nem állíthatja, de a foltok alakja és elhelyezkedése alapján feltételezni lehet, hogy jóindulatú az elváltozás

- nyilatkozta a Blikknek a zenész, akinek 3 aggasztó elváltozást is találtak a máján.

Benkő azonban nem omlott össze a hírtől, továbbra is koncertezik, bulizik. Azt viszont nem tagadja, hogy már nagyon elege van az idegtépő várakozásból.

"Nem adom fel, nem török meg, de már nagyon elegem van. Lassan négy hete tart ez a türelemjáték, én legalábbis annak érzem, de megértem, hogy a bizonyossághoz idő kell. Úgy volt, hogy múlt hét szerdán már lesz eredmény, aztán pénteket ígértek, és most, egy héttel később még mindig nincs a kezemben az ítélet"

- háborgott a billentyűs.

A Blikk megkereste dr. Kóczán István belgyógyászt is, aki szerint nem ritka, hogy ennyit kell várni egy eredményre, és bár együttérez a zenésszel, türelemre intette Benkőt.

"Az eredmény gyorsasága attól függ, hogy milyen rákról van szó. Van, amit vérből is ki lehet mutatni, míg valamit csak szövettanból. Ha onkológiai gyanú áll fenn, akkor addig kell vizsgálódni, amíg nincs pontosan diagnózis, és igen, ez akár hosszú hónapokba telhet"

- nyilatkozta a doktor.

Vajon milyen hírek fogadják születésnapján a zenészt?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?