FÜLES

Nem vigyázhat a nagymama Majka kisfiára

Dundika következetes édesanya, aki mindent megtesz gyermekük egészségéért. Csakis profi, hozzáértő dadusra hajlandóak rábízni Mariánt.
  • Szerző: B.M.

Nyáron rendkívül feszített Majka munkatempója, így ebben az évszakban csak ritkán adódik alkalmuk a nagyobb családi üdülésekre. Egyébként ahová csak lehet, magukkal viszik a kisfiukat Mariánt, de szükségük van olykor a kettesben töltött pillanatokra is. Ilyenkor pedig egy különleges személyre bízzák a hároméves lurkót a ráérős nagymamák helyett.

„Úgy vettem észre, hogy a nagyszülők a régi, berögzült elvek szerint nevelik az unokákat. Nem igazán tudnak ezen változtatni. Számomra nagyon fontos, hogy pontosan be legyen tartva Marián napirendje, az egészséges étkezés, és az egyéb kialakult rutinok. Például

nem engedem, hogy túl sok édességet egyen a kisfiunk, a nagyik pedig gyakran elkényeztetik, mert nyilvánvalóan nagyon szeretik, és nem tudnak ellenállni a csábításnak

- mondta a Dundika, aki azt is elárulta, bébiszitterre bízzák a csemetéjüket, ha éppen dolguk akad. „Maximálisan megbízunk benne, vele kettesben merjük hagyni Mariánt akár egy hétre is. Tisztában van azzal, mit ehet a csemeténk, egyszerűen profi a gyereknevelésben. Sokszor megfőz, és nem ritka az sem, hogy besegít a házimunkákba is.” – tette hozzá Majka kedvese, Majoros Hajni. A nagyik azonban nem neheztelenek amiatt, hogy a legtöbb esetben nem ők vigyáznak Mariánra. Kiegyensúlyozott a kapcsolat a mamák és Majkáék között.

Egyébként, ahogy azt a %%-nak nemrég elmondták, már csak egy gyereket szeretnének. Bízzunk benne, hogy a rátermett bébiszitter két csemetével is elbír majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?