FÜLES

Nagyon megváltozott a szakítás óta Szulák Andrea! Fotók

A népszerû színésznő teljesen kivirult, mióta külön utakon jár expárjával, Gáborral. Andrea kicsit sem depressziós, sőt: örömmel jár társaságba, és mosolygósabbnak tûnik, mint valaha.
  • Szerző: B.M.

Szeptemberben jelentette be a nyilvánosságnak Szulák Andrea, hogy szakított gyermeke apjával. Azóta számos pletyka kering arról, pontosan mi is lehetett az oka a különválásnak. A színésznő azt mondja, hogy nem kapott elég támogatást, ráadásul többen váltig állítják, a férfi rendszeresen csalta az Operettszínház művésznőjét. Hogy mi a teljes igazság, azt talán majd egyszer elmondják az érintettek...

Németh Kristóf a Facebook-oldalán több fotót is feltöltött egy sajtótájékoztatóról, ahol a színésznő is megjelent. Andreát váratlan bejelentése óta nem igazán lehetett látni nyilvános eseményen, legfeljebb a színpadon.

A képeken a %%-nak feltűnt: teljesen kivirult, rengeteget nevet, és talán, mintha pár kilót is felszedett volna, ám kifejezetten kiegyensúlyozottnak és energikusnak látszik. Le a kalappal előtte: nem sokan tudnák ilyen méltósággal és kitartással viselni azt, ha gyermekük apja már nem nincs mellettük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?