FÜLES

Nagy nőcsábász hírében áll Demcsák új szerelme

Kiderítettük: megőrülnek a nők a sikeres üzletemberért, aki az utóbbi időben Demcsák Zsuzsának csapja a szelet.
  • Szerző: Ripost

Újabb izgalmas információkat tudott meg a %% a Mokka műsorvezetőjének új szerelméről. Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk: Demcsák Zsuzsa a Balaton Soundon hevesen csókolózott egy kifejezetten sármos, 36 éves üzletemberrel. A képekről úgy tűnik, hogy mindketten kicsattannak a boldogságtól. Ám a TV2 sztárja azt mondja, a kapcsolatuk nem a fesztiválon kezdődött, hanem már jóval azelőtt összejöttek.

Ez a kapcsolat már nem is olyan friss, de többet egyelőre nem szeretnék mondani erről

- árulta el a %%-nak a Mokka műsorvezetője.

Az azonban mindenképpen furcsa, hogy a magánéletét féltve őrző műsorvezető ezennel a nyilvánosság előtt gabalyodott össze a kedvesével, a Balaton Sound VIP-részlegében, ahol nagyon sokan látták őket.

Vajon mi lehetett ezzel a célja? Talán a médián keresztül szeretné tudatni a volt férjével, hogy továbblépett, és végre újra boldog? Vagy pusztán megunta, hogy még lazítás közben is arra fókuszáljon, ki figyeli éppen? Egy biztos, ránézésre összeillenek, jól mutatnak együtt. De pontosan ki is ez a titokzatos férfi, aki rabul ejtette Demcsák Zsuzsa szívét?

Sikerült felvennünk a kapcsolatot a férfi több ismerősével is, akik érdekes dolgokat árultak el Sebastianról.

Gyakran fordul meg Budapest menő szórakozóhelyein, és ilyenkor mindig a VIP-szektorban bulizik. Nagy rajongója a szép nőknek, akik szintén odavannak érte. Nincs önbizalomhiánya, pontosan tisztában van azzal, hogy könnyen megkaphat bárkit, akire csak vágyik

- árulta a nak  az egyik ismerős. Másikuk ezt azzal egészítette ki, hogy sok közös ismerősük suttog arról, hogy a jóképű üzletember több társkereső oldalon is regisztrálva van, köztük a könnyű flörtölésre kitalált Tinderen és a Happnön is.  Ezeken a fórumokon a legtöbbször olyan emberek fordulnak meg, akik inkább a testiségre hajtanak, mintsem a komoly kapcsolatra. Ha ezek a pletykák esetleg igazak, Sebastian biztosan törli majd magát a társkeresőkről, ha komolyabbra fordul a helyzet Zsuzsával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?