FÜLES

Megtörte a csendet a zaklatással vádolt legendás filmes felesége

A 72 éves rendező felesége évekig nem adott interjút, most azonban úgy érezte, hogy eljött az idő tisztázni a helyzetet.
  • Szerző: Ripost

Mia Farrow, Woody Allen egykori párja azzal vádolja a rendezőt, hogy évekkel ezelőtt zaklatta örökbefogadott lányukat, Dylan Farrow-t. Soon-Yi Previn, Allen aktuális felesége most először szólalt meg, és mondta el, hogy mit gondol a botrányról.

1992-ben nagy port kavart, hogy Woody Allen összejött a nála 35 évvel fiatalabb, akkor még csak 21 éves Soon-Yi Previnnel, aki ráadásul élettársa, Mia Farrow egyik nevelt lánya volt. Soon-Yi-t már akkor áldozatként mutatták be, ezért a koreai származású nő kénytelen volt hangsúlyozni, hogy őt nem bántalmazták szexuálisan.

Az ügyről most először nyilatkozott a jelenleg 47 éves Soon-Yi. A New York Magazine-nak vasárnap adott interjújában reagált arra is, hogy az utóbbi időben ismét előkerült Woody Allen nevelt lányának, Dylan Farrow-nak a filmrendezővel szembeni vádja, miszerint kisgyerekként a rendező molesztálta.

Soon-Yi szerint az, "ami Woodyval történt dühítő és igazságtalan". Az interjúban sok egyéb mellett azt mondja, hogy Mia Farrow állításai alaptalanok, Woody Allen volt élettársa egyszerűen csak kihasználta a #MeToo mozgalom okozta hangulatot.

Soon-Yi a saját nevelőanyjáról azt mondja, hogy valójában Mia Farrow sosem volt kedves hozzá, ezért örömmel fogadta Woody Allen közeledését. Hozzátette, hogy Farrow türelmetlen és időnként agresszív volt vele, sosem tudta úgy kezelni, mint a gyerekét.

A cikket egyébként a rendező barátja, Daphne Merkin írta, sőt írásában arra is kitért, hogy segített a depresszióján és íróként is támogatta őt a megvádolt művész.

Az interjú után Dylan Farrow is megszólalt, szerinte tele van nyilvánvaló hazugságokkal és ismét kijelentette, hogy mostohaapja molesztálta őt gyerekkorában - írja a Daily Mail.

A filmrendező idén januárban ismét reagált a kiújult vádakra. Azt írta, hogy amikor a molesztálási vád először felmerült 25 évvel ezelőtt, akkor részletesen kivizsgálta egy kórház gyermekek szexuális bántalmazásával foglalkozó részlege, valamint New York állam gyermekjóléti szolgálata is, de mindkettő a hónapokig tartó vizsgálat során arra jutott egymástól függetlenül, hogy nem történt molesztálás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?