FÜLES

Megtörte a csendet a nagybeteg Törőcsik Mari: Ezt üzente a kórházból!

A színésznő egyre jobban érzi magát! Olyannyira, hogy már el is hagyhatta egy időre a kórházat! Jó hírek ezek...
  • Szerző: P.I.

Nemrég ünnepelte 82. születésnapját Törőcsik Mari, sok kollégája felköszönthette telefonon, de a betegágyán csak egy-két barátját fogadta. A nemzet színészét lassan egy éve ápolják a szombathelyi kórházban, és a betegségéről eddig csak homályos információk láttak napvilágot, ugyanis senkinek nem volt hajlandó elárulni, mi köti ágyhoz. A telefonját csak a legritkább esetben vette fel, a Borsnak most az állapotáról is beszélt.

"Köszönöm szépen a hívását. Még itt vagyok a szombathelyi kórházban, de jól érzem magam. Jobban vagyok szerencsére" – újságolta bizakodva, gyenge hangon, majd elárulta azt is, hogy a karácsonyt a sze­retteivel tölthette. Talán ez lehet az oka, hogy feltöltődve térhetett vissza orvosaihoz.

"Ünnepekkor három napra elengedtek és a velemi otthonomban lehettem. Jólesett, hogy meglátogattak a szeretteim" – mondta Törőcsik Mari.

A művésznő legutóbb a Fo­gadj Örökbe Egy Macit Alapítvány árverésén egy videoüzenetben köszönte meg a felajánlásokat, de akkor sem árult el semmit az állapotáról.

"Egyelőre nem szeretnék interjút adni, még a legjobb barátaimnak sem nyilatkoztam, de jólesik az érdeklődés. Azt vi­szont szeretném elmondani: boldog új évet kívánok mindenkinek" – üzent a színésznő.

És ezeket olvastad már?