FÜLES

Magyarországra költözne a koronavírus miatt a legendás pornósztár

Komoly elhatározasra jutott a sztár.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus Cicciolina életét is megnehezíti, hiszen lefújták az európai diszkóbulijait és már szexklubokba sem hívják. Így az egykori olasz parlamenti képviselő és pornósztár úgy döntött, visszautér a gyökereihez: Budapestre.

A Bors információi szerint akár hosszú évtizedek után véglegesen is Magyaroszágon telepedhet le az Olaszországban élő Cicciolina, vagyis Staller Ilona.

Fotó: Cicciolina

„Elképesztő itt a járvány, rengeteg ember esett el munkáktól. Nekem is lemondták a fellépéseimet, lett volna bulim Spanyolországban is. A diszkók és éttermek zárva, van, amelyik fél éve nem nyitott ki. Nem hívtak mostanában tömegrendezvényekre vagy szexklubokba, ahol különleges vendégként lehetett velem fotózkodni, aláírásokat osztottam vagy énekeltem. Magyarországon sokkal jobb a helyzet, fegyelmezettebbek az emberek” – mesélte Cicciolina.

„Már nézegetem a házakat, villákat, ehhez perszer először el kell adnom a négy olasz ingatlanomat, amiket már árulok. A felkérések jöhetnének, próbálok optimista maradni, de nem tudni, mi lesz itt télen” – tette hozzá Staller Ilona, akit nemrégiben Amerikából keresett meg egy férfi, hogy közös lemezt készítsenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?