FÜLES

Hoppá! Közös fotó készült Mádai Vivienről és volt férjéről

Mádai Vivien még februárban jelentette be, hogy elválik gyermeke édesapjától, azonban egy fontos esemény alkalmából most ismét találkoztak.
  • Szerző: Ripost

Közös fotó készült a válófélben lévő Mádai Vivienről és gyermeke édesapjáról, Zoltánról! A különleges felvétel gyermekük, Zénó ovis ballagásán készült a minap.

Fotó: Ripost

Korábban Vivien elmondta, válásuk ellenére is jóban vannak Zoltánnal, hiszen Zénó számukra a legfontosabb. Így az sem volt kérdés, hogy a ballagáson mindketten ott lesznek.

Mádai Vivien kisfia elballagott az oviból

Mádai Vivien kisfia elballagott az oviból
Fotó: Instagram

Mádai Vivien 2013-ban ismerte meg Szabó Zoltán fogorvost, mint korábban elárulta, szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra is fordult, mivel a műsorvezető négy hónapos ismeretség után várandós lett. 2014-ben össze is házasodtak.

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb” – nyilatkozta februárban a Tények.hu-nak Vivien.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?