FÜLES

Leszbikus viszonya miatt megzsarolta férje a magyar színésznőt!

A népszerû mûvésznőt többek között azzal tartotta sakkban a férje, hogy elveszi tőle gyerekeit, ha folytatja viszonyát a nővel.
  • Szerző: O.P.

Fenyegető üzeneteket kap, de nem hátrál meg az a fiatal nő, akinek nyolc éven át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legelismertebb színésznőjével. A szerető öngyilkossági kísérletekről, nemi erőszakról és elképesztő botrányokról ír ősszel megjelenő könyvében, aminek sokan nem örülnek. A lány állítja, nem bosszúból teregeti ki a szennyest.

"A Színésznő tud a könyvről, próbáltam bevonni mindenbe, ami ezzel kapcsolatos, de a környezete olyan erőkkel 'rendezi', manipulálja, hogy most nem szabad a múltjával foglalkoznia. Szomorú valóság, de büntetésben van, és ugyanazt a kirakatéletet éli, amit előttem is élt. A könyvemben ez részletesen le van írva, így bárki megértheti, hogyan is létezett ő előttem és hogyan él most. Ennek ellenére korábban nagyon támogatta, hogy ilyen módon 'fennmaradjon a szerelmünk', és biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz, aki elolvassa, amint megjelenik.

Nem vagyok már szerelmes. Csodálatos nyolc évünk volt, amit nem lehet egy tollvonással kitörölni, a volt páromat pedig tisztelem mint művészt, de emberileg már nagyon messzire sodródtunk egymástól.

Az életem új irányt vett, új munkám és kapcsolataim vannak, így mind a színháztól, mind a Színésznőtől elzárkózom a jövőben. Õ öt éve elvált, de a volt férje folyamatosan zaklatott és fenyegetett minket a nyolc évünk során, és természetesen a gyerekkel és a karrierjével zsarolta a Színésznőt, aki ebben lelkileg sokszor megtört. A volt férj nem tudta a nyilvánosság előtt felvállalni, hogy a kirakatbábuja elhagyta. Közöttünk az érzésekben vagy az együttélés harmóniájában nem volt probléma, mindig a Színésznő háta mögül bekúszó, külső hatások romboltak" - mondta a Lokálnak a könyv szerzője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?