FÜLES

Elképesztően cuki L.L. Junior kislánya, így fogják tölteni a karácsonyt – Fotó

Ugyan még nem költöztek össze, de a jövőjüket és az ünnepeket is együtt tervezi a zenész és kedvese.
  • Szerző: Ripost

Tavaly karácsony előtt vesztette el édesanyját Lessi-Körtvélyessy Kinga. Így érhető, ha fájó sebeket tép fel a számára a szeretett ünnepe. L.L. Junior pedig mindenben igyekszik támogatni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindent megpróbált annak érdekében, hogy közös kislányuknak, Lilinek tökéletes legyen az első karácsonya.

Kislányuk születése teljesen átformálta az életüket
Fotó: Facebook

„Amennyire csak tudtam, igyekeztem háttérbe szorítani a saját fájdalmamat, hiszen közben a kislányom, Lilike első karácsonyára készültünk. Anya hiánya azonban feldolgozhatatlan. Nincs olyan nap, hogy ne jutna az eszembe, vajon mit mondana az unokájának, hogyan ölelné magához” – kezdte a Hotnak Kinga.

Nem lesz ez másként az idei évben sem. Sőt már egy közös karácsonyi fotózást is leszervezett, amin eredetileg férje, L.L. Junior és kisfia, Lacika is jelen lett volna. Ám mivel nem tudtak közös időpontot egyeztetni, így anya-lánya fotózás lett.

„Ha családról beszélek, abban a férjem és Lacika is szerepel. Attól, hogy jelenleg nem élünk egy háztartásban, az életünket közösen tervezzük, és természetesen együtt is karácsonyozunk. Ráadásul új korszak köszöntött az életünkbe, amióta Lili elkezdett beszélni. Ha ránézek, csordultig lesz a szívem szeretettel. Az első szava az »apa« lett. Ennél szívmelengetőbb ajándék egy szülőnek nem is kell! ” – mesélte boldogon Kinga.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?