FÜLES

Kitálalt Lagzi Lajcsi testvére: Így alakul a zenész házassága!

Még ősz elején jelentette be a mulatós zenész, hogy komoly problémákkal kell megküzdenie a magánéletében: házassága mélypontra jutott. Megtudtuk, azóta hogy alakult a kapcsolata feleségével.
  • Szerző: T.B.

Mindenki meglepődött rajta, amikor Lagzi Lajcsi arról vallott hónapokkal ezelőtt: zátonyra futott a házassága. Elmesélte, hogy előfordul, hogy nem alszik otthon, magányosnak érzi magát, és nem mindig találják meg a közös hangot feleségével, Bogival. Azóta nem beszélt erről a mélypontról, semmit sem lehet tudni magánéletéről. A zenész testvére elmondta a %%-nak, úgy látja, sokat javult a helyzet.

"Mindkettejükkel tartom a kapcsolatot, szerintem sikerült rendbe hozniuk a házasságukat. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ez velük sincs másképp" - kezdte Galambos István, aki hozzátette: még mindig érezhető a feszültség a családban.

Nem múlt el nyomtalanul az elmúlt időszak, a börtönből megmaradt stressz most is jelen van. Ez nagy trauma volt mindenkinek, de Lajcsi is igyekszik a jelenre és a jövőre összpontosítani. A múltat próbáljuk lezárni

- mondta a zenész öccse.

És ezeket olvastad már?