FÜLES

Kitálalt Kamilla hercegné: keresetlen szavakkal rántotta le a leplet a királyi családról

Kamilla hercegnét nem csak az alattvalók nem kedvelik.
  • Szerző: Ripost

Nyílt titok, hogy a britek többsége ki nem állhatja Kamilla hercegnét. Nem tudják ugyanis megbocsátani neki és Károly hercegnek, hogy akkor is viszonyt folytattak, amikor Károly még Diana hercegnő férje volt.

Most azonban kiderült, hogy Cornwall hercegnéjét a saját sógornője is utálja. Anna hercegnő rendre meg is félemlítette, amikor csak lehetősége volt rá. Ő azonban nem Diana miatt akar bosszút állni...

Fotó: AFP

Egy, a királyi családhoz közelálló forrás elmondta, hogy Anna és Kamilla rossz viszonya sokkal régebbre nyúlik vissza, ezt pedig maga Kamilla mesélte el. Anna ugyanis egykoron flörtölgetett és jó kapcsolatot ápolt Kamilla egykori férjével, Andrew Parker Bowlesszal. A páros igazán egymásra talált, Kamillát pedig ette a féltékenység, mert úgy tűnt, a férfinak mélyebb érzelmei is lettek a hercegnő iránt. Ám egész hamar megenyhült, ugyanis éppen Andrew kapcsolata miatt ismerkedett össze Károly herceggel.

Egy ideig úgy tűnt, Károly herceg el is veszi feleségül, ám a palota közbelépett. Így kénytelen-kelletlen, elfogadta Andrew házassági ajánlatát és 1973-ban feleségül ment hozzá. A viszonyát Károllyal azonban nem szakította meg, még akkor sem, amikor Károly 1981-ben feleségül vette Diana hercegnőt.

Anna hercegnő pedig csendben figyelt és ahol csak tudott, ártott Kamillának, hiszen jó barátjának tartotta Andrew-t. Nem tudta megbocsátani az asszonynak, hogy házassága egyetlen percében sem volt hűséges. Amikor pedig törvényesen is Károly felesége lehetett Kamilla, Anna már a palotában sem fogta vissza magát.

Folyton beszól neki, megjegyzéseket tesz a viselkedésére és még csak erőfeszítést sem tesz, hogy ne mindenki tudjon róla: ki nem állhatja a sógornőjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?