FÜLES

Kitálalt Britney Spears testőre: megdöbbentő titkokat árult el a sztár életéből

A férfi mindent elmondott az énekesnőről.
  • Szerző: Ripost

Britney Spears egykori testőre megdöbbentő részleteket tárt fel az énekesnővel kapcsolatban. Fernando Flores elmondta, hogy hetente egyszer, minden pénteken egy nő erős, vényköteles gyógyszert tartalmazó koktélt adott Britneynek. Ez három antipszichotikus gyógyszert és egy fogamzásgátlót tartalmazott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A testőr azt állítja, hogy Britney telefonját figyelni szokták, és soha nem engedték ki egyedül. Sőt, Los Angeles-i otthonában fogadott vendégei táskáit is mind átkutatták a házba való belépéskor – írja a Mirror.

A 40 éves Flores-t 2010-ben nevezték ki Britney testőrének, miután apja, Jamie lett felelős az énekesnőért azután, hogy mentális egészségi állapota megromlott. A testőr nyolc hónapig dolgozott a sztárral.

„Párhuzamos univerzumokról beszélt...„- magyarázta Flores. „Jamie naponta háromszor vagy négyszer hívott, hogy ellenőrizze, mi történik. Ha Britney valamit akar, akkor engedélyt kell kérnie. A napjait tévénézéssel vagy edzéssel töltötte.”

Még 2011-ben Flores a hírekben azzal szerepelt, hogy megvádolta a popsztárt, hogy ápolatlan. Azt mondta akkor, hogy napokig nem fürdött, nem használt dezodort, nem mosott fogat, nem fésülködött, és cipőt és zoknit se vett fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?