FÜLES

Kemény büntetést kap a palotától Harry és Meghan

Nem tartott sokáig a felhőtlen öröm és béke a sussexi hercegi pár és a királyi család között, Meghan és Harry új húzása soha nem látott mélypontra juttatta a helyzetet.
  • Szerző: The_M

II. Erzsébet az elsők között gratulált Meghannak és Harrynek, miután a sussexi hercegi pár bejelentette, hogy Archie kistestvért kap. A boldog békeidők azonban alig egy napig tartottak csak, mert azóta kiderült, hogy a brit királyi családnak hátat fordító páros exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A március elején adásba kerülő kétrészes beszélgetésben Meghan és Harry őszintén mesélnek majd a Megxithez vezető konfliktusokról, a királyi család tagjairól, a költözésükről és a hercegné újabb terhességéről.

Harry és meghan mindent kitálalnak

Meghan és Harry kiteregetik a magánéletüket (Fotó: Northfoto)

Az interjú miatt soha nem tapasztalt retorziókat léptetnek életbe a Buckingham-palotában, Harryt és Meghant ezzel végleg száműzik az uralkodóházból. Mindkettejüket megfosztják a védnöki tisztségeiktől, vagyis minden alapítvány és egyéb intézmény éléről eltávolítják őket. Illetve Harry elveszíti a katonai rangjait, és egyetlen sportszövetség tiszteletbeli elnöke sem lehet többé a hazájában.

A királynő és tanácsadói szerint Harryék ezzel az interjúval nemcsak újból megszegték a Megxitkor kötött egyezséget, miszerint nem árusítják ki a családot, de még szégyent is hoznak a palotára. Bár még senki nem tudhatja, hogy mik is fognak elhangzani a tévéműsorban.

Oprah Winfrey interjút készített Harryvel és Meghannal

Csak át kellett sétálniuk a szomszédba Meghanéknak, hogy Oprah-val beszélgessenek
(Fotó: Northfoto)

A rajongók is azonnal megtalálták a sussexi hercegi párt, és keményen támadják őket, amiért megint szemen köpték magukat. Az elmúlt hetekben azt hangoztatták, hogy kivonulnak a közösségi oldalakról és a médiából, mert az egész csak a hazugságról és a manipulációról szól. Erre most Meghan jó barátnőjének hívására – és persze busás ajánlatára – azonnal kamera elé ülnek, és mindent elmondanak a magánéletükről. Nagyon úgy tűnik, egyszerűen csak irányítani akarják a sajtót, hogy csak akkor beszéljenek róluk, amikor nekik jó.

Az interjú mellett Harry énekelve fog bohóckodni James Corden show-jában, amit már szintén felvettek. Szóval hiába állítanak magukról mást, ők sem különbek, mint az átlag amerikai hírességek, akik mindenhová elmennek, és szinte mindent bevállalnak, amivel a hírnevüket és a pozíciójukat erősíteni tudják.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?