FÜLES

Meghan és Harry alkudozna a Buckingham-palotával, és visszatérnek Angliába

A sussexi hercegi pár március végén válna teljesen függetlenné, de most kitolnák ezt az időpontot.
  • Szerző: The_M

Amikor április elsején életbe lépett a Megxit megállapodás, Harry és Meghan megkapták a függetlenséget, amire vágytak, de maradt még bőven kötődésük a brit királyi udvarhoz. Ezek jövő március 31-én szűnnének meg, és a sussexi hercegi pár onnantól semmilyen kötöttséggel vagy előjoggal nem rendelkezne. Ezt az időpontot most Harryék kitolnák.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Hivatalosan azt szeretnék, hogy továbbra is támogathassák azokat az intézményeket és szervezeteket, amik hercegként és hercegnéként kerültek hozzájuk. Ezzel viszont együtt jár az is, hogy a rangjukat megőrizhetnék, és nem lennének teljesen civilek, mint például Anna királyi hercegnő két gyereke, Zara és Peter.

Meghan és Harry a Megxit meghosszabbítását személyesen szeretnék megbeszélni, ezért jövőre Angliába utaznának akár több hétre is. Reményeik szerint június-július környékén tárgyalóasztalhoz ülhetnek a királynővel és Buckingham-palota illetékeseivel. Ebben az időszakban megünnepelhetnék Fülöp herceg 100. és II. Erzsébet 95. születésnapját is, illetve ott lehetnének a Diana születésének 60. évfordulójára állított szobor átadásán.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?