FÜLES

Megszólalt a szakértő: ekkor jöhet Katalin és Vilmos herceg negyedik gyermeke

Kate régóta várt megjelenésére két hónapos nyári szünet után került sor. A rajongók találgatni kezdetek arról, hogy miért vonult el a nyilvánosságtól.
  • Szerző: Ripost

Kate Middleton szüleit, Carole és Michael Middletont öt gyermekkel áldotta meg a sors. S a híresztelések szerint Vilmos herceg felesége mindig is hasonlóan nagy családot szeretett volna magának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eddig már három trónörökössel is gazdagodott Katalin és Vilmos herceg családja: György herceggel (8), Sarolta hercegnővel (6) és a kis Lajos herceggel (3). A források még tavaly azt állították, hogy Kate még egyet egészen biztosan szeretne.

Vilmos és Katalin online is gyűjtik a rajongóikat

Vilmos és Katalin online is gyűjtik a rajongóikat
Fotó: Instagram / Chris Floyd

Ám, hogy lesznek-e a jövőben további gyermekeik, arról Nick Bullen királyi dokumentumfilm-producer beszélt a Daily Star oldalának.

A bennfentes szerint egyelőre nem tervezi a családbővítést a hercegi pár, mivel egyelőre megelégszenek három gyermekkel. Ezt támasztja az is alá, hogy nem is nagyon lenne idejük a gyereknevelésre rengeteg jótékonysági munkájuk mellett.

Így a híresztelések szerint az elkövetkező években nem fog Katalin és Vilmos egy negyedik gyermeket is bevállalni.

„Azt hiszem, úgy érzik, hogy így tökéletes a családjuk, ahogy most van. Szerintem Kate mindig is nagyon szerette volna követni a szüleit, és nagy családot alapítani. Azonban a véleményem szerint valószínűleg itt megállnak. A következő 12 hónapban tényleg a munkájukra koncentrálnak” – árulta el Nick Bullen.

„Mindketten jövőre töltik be a 40. életévüket, és nagyon szeretnék népszerűsíteni a jótékonysági szervezeteiket, kezdeményezéseiket és az alapítványukat. Azt hiszem, számukra a következő 12 hónap a munkáról fog szólni„ - tette hozzá.

A hír egyébként azután kapott szárnyra, hogy Kate Middleton rajongói a nyilvánosságtól való hosszabb távolmaradását követően azt vélték sejteni, hogy ismét várandós lehet.

A találgatások egyelőre tovább folynak Cambridge hercegnéjáról és az esetleges terhességéről. Még az után is, hogy szerdán megjelent Nortonban, hogy találkozhasson az afganisztáni evakuáltakkal, de az esemény során pocakja mindvégig rejtve maradt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?