FÜLES

Íme, a részletek, minden kiderült Klapka Sandy leváltásáról!

A család ügyvédje kendőzetlenül válaszolt lapunk minden kérdésére, kiderült, hogyan zajlott a fiatal lány és testvérei megbeszélése.
  • Szerző: Ripost

Habár sokáig úgy tűnt, testvérei kitúrták Klapka Sandyt a családi cégből, kiderült, hogy a történet ennél sokkal árnyaltabb.

Kedden bombaként robbant a hír, miszerint ideiglenesen bezárt a Klapka György által alapított Vámház körúti zálogház. Ekkor derült ki az is, hogy az Aranyember legkisebb lányát, Sandyt eltávolították ügyvezetői posztjáról, helyére egyik testvére került.

A fiatal nő akkor egy hírportálnak adott videóinterjúban nyilatkozott. Azt mondta, csalódott, amiért ez a döntés született, és úgy fogalmazott, hogy pont a testvére miatt vált bizonytalanná a bolt sorsa.

A %% kereste a családtagokat, ám ők nem szerettek volna nyilatkozni, helyette a család ügyvédjéhez irányították lapunkat. Dr Balogh-Rosta Gergely elmondta, a látszat ellenére a család teljes egyetértésben döntött a változásokról.

"A négy testvér együtt határozott úgy, hogy Sandy átadja testvérének a menedzsment feladatokat. Ez nem jelenti azonban azt, hogy megszűnne a munkája a cégnél. Édesapjuk halála óta ugyanis a testvérek elosztották egymás között a cég feladatait.

Most egyszerűen csak egy személycsere történt, illetve folyamatban van a cég átvilágítása.

Mivel az örökösök az apjuk halála előtt nem foglalkoztak az üzlettel, most szükségessé vált felderíteni annak működését. Ennek a folyamatnak a része, hogy jelenleg szüneteltetik az üzlet működését" - mondta el a %%-nak az ügyvéd, aki szerint nem kétséges, hogy mind a négy testvér a cég javát szeretné és azt, hogy édesapjuk öröksége méltó legyen a Klapka névhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?