FÜLES

Harry és Meghan még a királynőt is hülyének nézik

Elképesztő kifogással utasította vissza II. Erzsébet meghívását a sussexi hercegi pár. Már a rajongók arca ég attól, amit művelnek.
  • Szerző: The_M

Mint minden évben, II. Erzsébet és Fülöp herceg idén nyáron is két hónapot töltöttek a skóciai birtokukon. A királynő ilyenkor az egész családot meghívja, hogy töltsenek velük néhány napot. Ennek mindenki eleget is tett, egyedül a sussexi hercegi család nem jelent meg Balmoralban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Harry és Meghan arra hivatkoztak, hogy Archie még túl pici ahhoz, hogy Skóciába repüljenek vele. Ez a kifogás viszont nevetséges annak fényében, hogy néhány hete előbb Ibizára mentek, majd pedig Dél-Franciaországba. Méghozzá repülővel, és a hercegi babát sem hagyták otthon.

Fotó: www.profimedia.hu

Vagyis inkább arról van szó, hogy Meghanék tényleg kihúzzák magukat az összes családi rendezvényről, ahonnan csak tehetik. Ez pedig a rajongóknak is szemet szúrt, volt aki úgy kommentálta az esetet, hogy már az ő arca ég attól, amit a hercegi pár művel.

Harryék mostanság elég sok kritikák kapnak, hiszen miközben a természetvédelemről papolnak, mindkét nyaralásukra magángéppel repültek, ami sokkal több káros anyag termeléssel jár, mintha felültek volna egy menetrend szerinti járatra. Ahogy azt Vilmos és Katalin teszi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?