FÜLES

Harry és Meghan még a királynőt is hülyének nézik

Elképesztő kifogással utasította vissza II. Erzsébet meghívását a sussexi hercegi pár. Már a rajongók arca ég attól, amit művelnek.
  • Szerző: The_M

Mint minden évben, II. Erzsébet és Fülöp herceg idén nyáron is két hónapot töltöttek a skóciai birtokukon. A királynő ilyenkor az egész családot meghívja, hogy töltsenek velük néhány napot. Ennek mindenki eleget is tett, egyedül a sussexi hercegi család nem jelent meg Balmoralban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Harry és Meghan arra hivatkoztak, hogy Archie még túl pici ahhoz, hogy Skóciába repüljenek vele. Ez a kifogás viszont nevetséges annak fényében, hogy néhány hete előbb Ibizára mentek, majd pedig Dél-Franciaországba. Méghozzá repülővel, és a hercegi babát sem hagyták otthon.

Fotó: www.profimedia.hu

Vagyis inkább arról van szó, hogy Meghanék tényleg kihúzzák magukat az összes családi rendezvényről, ahonnan csak tehetik. Ez pedig a rajongóknak is szemet szúrt, volt aki úgy kommentálta az esetet, hogy már az ő arca ég attól, amit a hercegi pár művel.

Harryék mostanság elég sok kritikák kapnak, hiszen miközben a természetvédelemről papolnak, mindkét nyaralásukra magángéppel repültek, ami sokkal több káros anyag termeléssel jár, mintha felültek volna egy menetrend szerinti járatra. Ahogy azt Vilmos és Katalin teszi.