FÜLES

Különös videót osztott meg Meghan hercegné: ezzel akarja lenyugtatni az alattvalókat?

Egy aranyosnak szánt videót osztott meg Meghan hercegné. Talán így akarja elfeledtetni, hogy szórja az alattvalók pénzét.
  • Szerző: Ripost

Váratlanul megjelent egy fotózáson Meghan hercegné, amivel nem kicsi meglepetést okozott. Az eseményről persze készült videó is, amit a hercegné azon melegében meg is osztott a Sussex Royal Instagram-oldalon.

Fotó. Ben STANSALL / AFP

A megjelenése persze nem volt véletlen, hiszen egy ruhamárkát készül piacra dobni egy jótékonysági szervezettel együtt. Ennek a márkának a fotózása zajlott éppen.

A szervezet egyébként valóban jó ügyet képvisel: hátrányos helyzetű nőknek segítenek felkészülni egy állásinterjúra tanácsadók és egy új ruha segítségével.

Ahogy a videókon is látszik, Meghan nagyon jól érezte magát végig, viccelődött és sokat nevetett a stábbal. A felvétel legutolsó pillanataiban pedig a hercegné boldogan tapsol, ami valószínűleg azt jelenti, hogy szuperül sikerültek a fotók.

A szakértők szerint azonban ez egy jól sikerült marketingfogás csak. Meghan és Harry ugyanis egyre jobban magukra haragítják az alattvalókat. Legutóbb képmutatónak nevezték őket, amiért folyton a környezettudatosságról papolnak, valamint többször hangoztatták már, hogy szeretnének magánéletet és normális emberként élni. Ezt azonban azonnal elfelejtik, ha magángéppel repkedhetnek – ilyenkor sem a klímaváltozás, sem a pénzszórás nem érdekli őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?