FÜLES

Három nővel került karanténba a magyar énekes

Poór Péter kénytelen nyugton maradni ebben az időszakban.
  • Szerző: Ripost

Poór Péter a feleségével, anyósával és annak nővérével együtt próbálja átvészelni a koronavírus-járványt. Eddig az énekes gondoskodott a három asszonyról, azonban már ő sem intézkedhet kedvére, hiszen a 75 éves zenész is veszélyezte­tett korú.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egymásba kapaszkodva próbálunk túlélni, és a nyugdíjunkból igyekszünk fenntartani magunkat” – kezdte a Borsnak az énekes, aki jelen helyzetben a gyermekei segítségére sem számíthat, hiszen ők vidéken élnek, azonban menedzsere mindig a rendelkezésére áll.

„Vidéken élnek, családos emberek, millió gondjuk akad, úgyhogy most a menedzserem, Tóth Pisti barátom a legfőbb támaszom. Ő szállítja számunkra az élelmet. Példás ember. Amire szükségünk van, azt beszerzi, én pedig a kerítésen keresztül, egy borítékban nyújtom át neki a pénzt. Nem érintkezünk, legfeljebb szájmaszkban és kesztyűben, ahogyan azzal a négy ápolóval is, aki felváltva sürög körülöttünk – mondta Poór, akinek családjában többen is szakszerű ápolásra szorulnak.

„Az anyósom nővére nagyon idős, szegény nincs jó állapotban, szakszerű ápolás­ra szorul. A feleségem mozgássérült, így rá is figyelni kell, a 96 éves anyósom viszont jó egészségnek örvend, csak nagyothall” – magyarázza az énekes, aki jól van, csak a karanténnal birkózik meg nehezen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?