FÜLES

Gáspár Evelin bekeményített, csúnyán kiosztotta MC Hawert

A zenész súlyos vádakat fogalmazott meg Gáspár Beáról, de a lánya ezt nem hagyta szó nélkül.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas kommentháborút robbantott ki a Facebook-oldalán MC Hawer, miután a Gáspár család autóbalesetén viccelődött! A zenész egy ízléstelen fotót tett közzé, amin még a rajongói is kiakadtak, nem csoda, hogy Gáspárékat is felbosszantotta az eset. A válaszra sem kellett sokat várni, Bea asszony egy videóban üzent, amelyben kitért a zenész alkoholizmusára. A háború odáig fajult, hogy MC Hawer egy bejegyzésben azzal vádolta meg Beát, hogy egy német szeretője van, és válófélben vannak Győzikével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ha a te nejed, a német szeretője autójával járna úgy, hogy vele jársz még dedikálásra is, és egyébként semmi nem utal arra, hogy válnátok? Szerintem semmi furcsa nincs benne, mindenki így csinálja...” – kommentelte a saját posztjához MC Hawer, amit a Gáspár család nem hagyott szó nélkül, Evelin az Instagram-oldalán osztotta ki a zenészt.

„Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van, meg hogy válnak a szüleim... Szánalmas, hogy mennyire sok beteg, unatkozó és szerepelni vágyó celeb van! Nem értem, az ilyen celebek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy családomat rágalmazzák” – reagált MC Hawer vádjaira Evelin.

Fotó: Gáspár Evelin / Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?