FÜLES

Fiatal fotóstól esett teherbe Janicsák Veca

Karácsonyra várja első gyermekét az X-Faktorban feltûnt énekesnő, aki 25 évesen már össze is bútorozott szerelmével. A két fiatal egy fotóstúdióban pillantotta meg egymást először, a találkozásnak pedig szerelem lett a vége.
  • Szerző: Doris

Bár karrierjéről mindig szívesen nyilatkozott, magánéletével kapcsolatban már annál titokzatosan fogalmazott Janicsák Veca. Az azonban biztos, hogy az X-Faktorban feltűnt, még csak 25 éves énekesnő anyai örömök elé néz.

A boldogságot pedig egy fiatal fotós oldalán találta meg, akiről ugyan  még soha nem beszélt, a Bors azonban úgy tudja, szerelmük egy fotóstúdióban lobbant lángra, és már három éve egy párt alkotnak.

A lapnak az énekesnő egyik neve elhallgatását kérő ismerőse árulta el, hogy a fiatal sztár már régóta készült az anyaszerepre.

"A család boldogan várja a kicsit, és egyáltalán nem lepődött meg, hogy Veca ilyen fiatalon teherbe esett. Mindig is készült az anyaszerepre, akár a karrierjét is odaadná érte."

- mesélte a Borsnak a névtelen informátor, aki még azt is elárulta, hogy a boldog pár még nem tudja a születendő gyermek nemét, Veca azonban úgy érzi, kislánya születik.

Ennek tudatában rendezi majd be vélhetően a gyerekszobát is abban a meghitt családi fészekben, amit két kezével újított fel szerelmével, akivel teljes titokban már az eljegyzést is megtartották. A rejtélyes apáról kiderült, hogy Ábelnek hívják és bár alig múlt húszéves, már több fotója is megjelent különböző lapok hasábjain, sőt, évekkel ezelőtt az énekesnő egyik videóklipjében is szerepelt. Talán az egyik romantikus jelenetben lobbant fel köztük a láng? Az biztos, hogy a gömbölyödő hasú Vecával madarat lehet fogatni, hiszen régi vágya vált valóra születendő kisbabájával.

Mostanában gyébként igazi babadömping várható a sztárok világában, hiszen Nádai Anikónak és Pirner Almának már csak napok, illetve hetek vannak hátra a terhességből, Tatár Csilla pedig novemberre várja első gyermekét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?